Sonen har slitit hela dagen på gården – får en sista uppgift av pappa och brister i gråt när han läser

När jag var liten tyckte jag att läxor var tråkigt. Att hjälpa till hemma var inte heller kul, och jag ville hellre vara ute och leka efter skolan. 

Men 9-åriga Kolt Kyler tycker det är kul att hjälpa sin pappa på deras gård i Pierceton, Indiana. Så fort han gjort sina läxor går han ut och jobbar. Han ger vatten till korna och matar grisarna, och han klagar aldrig.

En dag bestämde sig hans föräldrar att ge sin son en överraskning, som tack för att han hjälper till så mycket hemma. 

Men de var inte beredda på att deras present skulle bli en världsnyhet.

Förutom att hjälpa till på gården och gå i skolan så älskar Kolt även baseboll. När han väl är ledig hänger han gärna framför tv:n och tittar på sitt favoritlag, Chicago Cubs.

Så hans föräldrar visste precis vad de skulle ge honom.

© Youtube

De började med att ge honom en ovanligt lång lista med uppgifter att göra. Trots att listan var lång klagade aldrig Kolt, han började jobba och bockade av hela listan.

© Youtube

När Kolt till slut var färdig gick hans pappa fram till honom. Han berättade att han var medveten om att han gett Kolt många uppgifter, och att han förstod att sonen var trött.

”Du klagade aldrig, du har jobbat hårt” sa pappan.

© Youtube

Men Kolt sa att han inte var trött och att det var kul att hjälpa familjen. Då sa pappan att han skulle ge honom en sista uppgift för dagen, och gav sonen ett kuvert. Den här uppgiften skulle ta lite tid, berättade pappan.

När Kolt öppnade kuvertet började han gråta.

© Youtube

Där i låg biljetter till en basebollmatch med favoritlaget Chicago Cubs. Kolt kramade sin pappa hårt och vägrade släppa. Den glada reaktionen fångades på film.

Men historien slutar inte där! Kolts syster blev så rörd av sin brors reaktion så att hon publicerade filmen på Twitter för att visa andra. Inlägget fick stor spridning och nådde till slut även spelarna i Chicago Cubs.

En av dem, Anthony Rizzo, blev så glad när han såg filmen så han retweetade den och skrev: ”Det här är fantastiskt. Jag fixar BP-pass till dig när du kommer till matchen, Kolt.”

© Twitter

Så inte nog med att Kolt skulle få se favoritlaget spela live – han skulle dessutom få se dem värma upp inför matchen.

Filmen på Kolt när han öppnar kuvertet har visats i flera medier efteråt, och Kolt har blivit en riktig kändis. Den 3 juni gick han på matchen tillsammans med sin pappa, och det är ett minne han kommer ha kvar hela livet.

© Youtube

Vilken underbar historia! Kolt förtjänade verkligen detta. Här nedan kan du se filmen på Kolts reaktion när han öppnar kuvertet:

Publicerad av Newsner familj