Sonen hittar 64 år gammal video – då inser han varför mamman varit olycklig

Bra minnen kan verkligen ta en tillbaka i tiden. Det kan få en att uppleva smaker, dofter och saker man gjort från en svunnen tid. Det Joel Smith gjorde för att få sina föräldrar att återuppleva sin bröllopsdag är ett perfekt exempel på hur betydelsefullt det kan vara med härliga minnen.

Joel ville hitta den perfekta presenten till föräldrarnas bröllopsdag. Av en slump hittar en släkting en gammal video från föräldrarnas bröllopsdag – då fattar Joel direkt vad han ska göra. Presenten han ordnade rörde pappan till tårar, och det är inte långt ifrån att man själv blir tårögd när man ser reaktionerna.

I videon såg Joe att föräldrarna körde i väg i en cabriolet av märket Plymouth på bröllopsdagen. De hade tidigare berättat om sina minnen av bilen och hur ledsna de var när de tvingades sälja den för att Joe blev inkallad till militären.

De brukade åka på utflykter med bilen och de förknippade verkligen den bilen med en riktigt härlig tid i sin ungdom som aldrig skulle komma tillbaka.

Bildkälla: Youtube

Joe ville verkligen unna sina föräldrar att återigen få återuppleva de fina minnena, men det lät sig inte göras lätt. Efter att ha spenderat mycket energi och pengar lyckades Joe till slut med att få klart med den perfekta överraskningen på bröllopsdagen.

Joels plan krävde en hel del smygande för att föräldrarna inte skulle förstå vad han höll på med. Men han ville verkligen att det skulle bli något alldeles extra, och slå till med en riktig överraskning på bröllopsdagen.

Bildkälla: Youtube

När den stora dagen kommer rullar en Plymouth cabriolet in på föräldrarnas uppfart. Reaktionen när pappan ser bilen säger allt om hur mycket sonens fina gest betyder.

Kolla in videon nedan och se den fina stunden när Joe och Beverly Smith får återuppleva sin ungdoms dagar.

Den här historien handlar om så mycket mer än en gammal bil. Dela gärna detta om du också blev rörd av sonens fina gest till föräldrarna på bröllopsdagen.