Sonen leker utomhus – då får mamman en lapp där där det står att 13-åringen borde avlivas

Att någon säger något elakt om ens barn är en förälders mardöm. Därför kan ni säkert förstå hur förkrossad den här mamman blev när hon fick en nedvärderande lapp om hennes 13-årige autistiske son. Nu har flera människor lyft och delat berättelsen för att stoppa mobbing.  

Karla Begley lider av multipla sclerosis, därför är det uppskattat att hennes mamma ibland passar den autistiske sonen Max, 13 år. En dag efter att sonen varit på besök hos sin mormor hittar Karla ett argt brev i brevlådan. Brevet är från en anonym granne som liknar sonen vid ett vildt djur som borde avlivas. I brevet fanns bland annat följande rader: 
”Vem skulle bry sig om honom? Ingen arbetsgivare kommer någonsin att anställa honom, och ingen normal tjej kommer att gifta sig med/älska honom, och ni kommer inte att leva för evigt.”, det skriver sajten Littlethings

Mamma Karla brast ut i gråt när hon fick läsa orden, hon kunde inte förstå hur en människa kan vara så ond. Lyckligtvis fick det onda något gott med sig. I och med att Karla delade med sig av berättelsen i media började folk att hylla och försvara sonen. Se videon för att höra mamma Karlas egna ord.

Tillsammans kan vi hjälpas åt att motverka mobbing, dela gärna artikeln för att göra skillnad. 

Publicerad av Newsner familj