Sonen tackar mamman som uppfostrat honom ensam med ett nyrenoverat hus

Att ge sin mor en present som verkligen kan visa hur mycket man uppskattar allt hon har gjort för än genom åren är nog något som många sönder och döttrar drömmer om att göra.

Men vad kan man ge som visar allt man känner?

Josh DeShong gjorde ett försök som jag tycker är väldigt fint. En mamma är det bästa man har i livet och det är få förunnat att kunna visa det.

Josh DeShong är mäklare och bor i Dallas. Det senaste året har han tillbringat med att fixa upp en gammal rivningskåk som han köpt till nyskick. Det första han gjorde när huset var klart var att visa det för sin mamma, Vickie.

Vicke har uppfostrat Josh ensam och hon erkänner att han inte alltid var det lättaste barnen att ha och göra med. Men när andra tvivlade så gav hon aldrig upp på sin son.

© Carter TV

För tio år sedan när Josh ville bli mäklare var det många som tvivlade på om den före detta vilden skulle klara av det – men inte mamma. De senaste sex månaderna har varit tuffa för familjen. Vickie förlorade sin mamma och sin syster.

 ”Idag kan jag äntligen ge tillbaka något som jag har jobbat hela min karriär för att lyckas göra,” förklarar Josh.

© Carter TV

Vickie hade tidigare inte sett hur arbetet med huset hade gått så hon var såklart nyfiken på hur hennes son hade lyckas fixa det gamla huset.

När mamma tillslut får se husets förvandling är hon helt tagen av hur fint Josh har lyckats gjort det. När hon kollar in det fantastiska nya köket med skinande granitytor och kritvita skåp vänder plötsligt Josh kameran mot henne och säger det ofattbara.

 ”Det är ditt”

© Carters TV

 Hennes reaktion är helt fantsikt, vilket kärleksfull son! Kolla in videon här nere och se själva:

Var med och dela den här artikeln för att hylla alla ensamstående kämpande mammor! Det är jobbigt nu med kommer vara så värt senare!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna