Sonen tror att de ska hämta pappan från militären – men springer rakt in i hans armar

Det är få saker som toppar känslan av att få se någon man saknat, särskilt om man varit ifrån varandra länge. 

När Aronka Robertsons man åkte iväg på militära uppdrag blev sonen ledsen. Hans pappa var den viktigaste personen i hans liv, och därför var saknaden stor. När dagen kom då Aronka och sonen äntligen ska åka för att hämta pappan får sonen en större överraskning, och reaktionen är oslagbar.

Aronka Robertson visste hur mycket hennes son saknade sin pappa som var iväg på militära uppdrag. Därför blev hon inte förvånad över den lycka hon fick se i hans ögon när hon berättade att de skulle åka och hämta fadern. 

När mamman ber sonen att springa upp och byta om tvekar han inte en sekund. Han rusar ut ur köket, men kommer aldrig upp för trappen. På vägen till sovrummet väntar nämligen en chockerande överraskning. 

Istället för att springa upp till sitt rum springer den exalterade sonen rakt in i armarna på sin pappa, och hans reaktion rör hela nätet till tårar:

Tänk att få återse en familjemedlem efter lång tid ifrån varandra. Det här känslosamma ögonblicket mellan far och son gjorde mig alldeles varm i hjärtat. 

Dela gärna om du också älskar återföreningar.