Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Sonens chockerande avskedsbrev till pappan är helt briljant.

När jag var ung brukade mina föräldrar alltid få tjata på mig att plocka undan efter mig när jag rivit fram grejer. Nu när jag blivit äldre förstår jag att det inte alltid kan ha varit så roligt för mina kära föräldrar att plocka undan skolböcker, teve-spel eller urdruckna läskburkar som låg över hela huset. Men just där och då blev jag bara så irriterad och ville på något sätt få dom att förstå att det inte var hela världen. Detsamma verkar den här killen ha utsatts för och han bestämmer sig därför för att göra en rejäl poäng. Även om jag inte vet om det här är sant tyckte jag att det var riktigt fyndigt gjort av den här killen, om än kanske lite elakt…

En far gick förbi sin sons sovrum och blev mycket förvånad när han noterade att sängen var perfekt bäddad och att rummet var ordentligt städat. Sedan fick han syn på ett kuvert som var placerat på huvudkudden. På brevet stod bara ”Pappa”. Pappan fylldes av en olustig känsla och öppnade långsamt kuvertet, sedan läste han med darrande händer vad sonen hade skrivit…

”Kära pappa. Det är med stor ångest och sorg som jag skriver till dig. Jag var tvungen att rymma hemifrån tillsammans med min nya flickvän, för att jag ville undvika att skapa en scen med mamma och dig. Jag är verkligen riktigt förälskad i Melanie och hon är helt underbar, men jag visste att ni inte skulle gilla henne. Anledningen är att hon har massor av piercingar, tatueringar, klär sig lite speciellt och är mycket äldre än mig.

Men det handlar inte bara om kärlek pappa. Hon är dessutom gravid. Men Melanie har sagt att vi kommer att bli väldigt lyckliga tillsammans. Hon har en egen husvagn i skogen utanför staden och hon har tillräckligt med ved för att vi ska klara oss igenom vintern. Vi delar en dröm om att få massor av barn tillsammans.

Melanie har också öppnat mina ögon för marijuana och berättat att det inte alls är skadligt. Vi kommer därför att starta vår egen odling och byteshandla med andra människor som där ute i skogen. Enligt Melanie kan vi enkelt byta till oss mängder av andra droger och roliga grejer. Men oroa dig inte pappa. Jag är 15 år och vet hur jag ska ta hand om mig själv.

Vi kommer säkert och hälsar på någon gång i framtiden så att ni kan få lära känna alla era barnbarn. Kärleksfulla hälsningar, er son Johannes.

P.S. Pappa, ingenting av det som står här ovan är sant. Jag är hemma hos Andreas och spelar teve-spel. Jag ville bara påminna dig om att det finns värre saker än att några skolböcker råka ligga framme på köksbordet.

Ring när det är säkert för mig att komma hem!”

Tycker du precis som jag att den här grabben har en jäkla humor, då får du gärna dela berättelsen vidare så att fler kan få sig ett gott skratt 🙂

Vill du ha fler liknande berättelser i ditt flöde så klickar du bara på gilla-knappen nedan.