Sopgubbens fina present till 3-åriga flickan får mig att tro på sann vänskap

Vi vet alla att barn är väldigt nyfikna och vill utforska allt roligt som finns ute i världen. Men för vissa barn kan ren glädje att få se en annan person utföra sitt yrke – och bli deras kompis.

Det var precis vad den här 3-åringen fick, som träffade sopgubben en gång i veckan.

I över ett år hade de träffats – och på sopgubbens födelsedag fick han en muffins. Men det han gjorde några månader senare skulle få mammans hjärta att smälta.

Brooklyn är som vilken 3-årig tjej som helst. Glad, full av liv och energi, och väldigt positiv.

I hennes liv fanns många roliga saker, men en hennes favoriter var torsdagar. Det var då sopgubben Delvar Dopson, som körde sopbilen, åkte förbi huset.

Bildkälla: Youtube/Inside Edition

Det började med att de vinkade till varandra genom fönstret, för att sedan vinka från trädgården. Om de av någon anledning skulle missat när sopbilen körde förbi huset fick mamma Traci köra dottern runt i grannskapet tills hon fick se sin favoritperson – och vinka till honom igen.

Efter över ett år av vinkande och leenden Delvar och Brooklyn emellan bestämde sig mamman och dottern att de ville ge Delvar en födelsedagsmuffins på hans födelsedag.

De tog en muffin och ställde sig utanför huset för att vänta på honom – och när han kom fram stannade han bilen, klev ut och tackade för muffinen genom ett stort stort leende.

Bildkälla: Youtube/Inside Edition

Mamma Traci berättade för Delvar att han gjorde deras dag varje torsdag och hur mycket de uppskattade den tiden han tog sig att tuta och vinka.

Och uppskattningen visade sig vara ömsesidig varje torsdag.

Bildkälla: Youtube/Inside Edition

Delvar berättade att han själv inte hade egna barn men agerade handledare åt flera – och berättade för Traci hur mycket han älskade barn.  

Delvar gillade Brooklyn mycket – och som tack för födelsedagsmuffinen ville han ge henne någonting också. Det var trots allt hennes födelsedag som närmade sig.

Bildkälla: Youtube/Inside Edition

När hennes födelsedag kom några månader senare stannade Delvar, som varje tordag, sin sopbil och gick framt ill den alltid glade Brooklyn.

Då gav han henne tre stycken muffins – och en present var till Brooklyn, en docka från filmen ”Frost”, och hennes lillebror Ty. Det var hennes bästa dag i livet!

Bildkälla: Youtube/Inside Edition

Brooklyn var överlycklig att få spendera tid med Delvar – och han var lite glad. Även fast han inte har egna barn än så älskar verkligen Delvar barn. Han vet hur viktigt det är att ha en positiv attityd för dagens unga och jag är helt säker på att han kommer påverka inte bara Brooklyns liv, utan även många andra unga personer positivt. 

I videon här nedan kan du se mer av Brooklyn och Delvars fina vänskap. Det här är bara så fint!

Inte ens den starkaste diamanten kan krossa en fin vänskap. Dela gärna artikeln med dina vänner så de också får läsa den här inspirerande historien.