Sörjande föräldrarna hittar ett hemligt brev som dottern skrivit till sitt 22-åriga jag

Tim och Mary Smiths liv slogs i spillror när deras 12-åriga dotter, Taylor, dog.

Det var den 5 januari 2014 som Taylor plötsligt avled i sviterna av en lunginflammation. Föräldrarna beskriver Taylor som en kreativ, glad och intelligent 12-åring. När den värsta chocken lagt sig började föräldrarna att gå igenom Taylors ägodelar.

I en av lådorna upptäckte de ett brev som dottern skrivit och som var adresserat till hennes vuxna jag. Brevet skulle öppnas 2023, men eftersom deras dotter inte längre kunde öppna det, läste föräldrarna igenom brevet. Tim och Mary blev förvånande av det faktum att deras dotter hade skrivit ett brev till sitt framtida jag, men när det läste vad hon hade skrivit kunde de inte hålla tårarna tillbaka.

Att höra deras Taylors röst igen, genom bokstäverna på brevet, gav föräldrarna en sorts tröst. De delade hennes fina ord och nu har hundratusentals läst vad som stod i det hjärtskärande brevet.

arron1

Det var när föräldrarna Tim och Mary Smith sorterade igenom sin dotters saker som de hittade ett mystiskt brev. Dottern Taylor gick plötsligt bort när hon var 12 år, efter en lunginflammation. Hon bodde med sin älskade familj i Tennessee, USA.

flickan1

Den 13 april 2013 hade Taylor skrivit ett brev till hennes framtida jag, förseglat och med anteckningen att det inte fick öppnas förrän den 13 april 2023. Taylor skulle då varit 22 år.

Kuvertets utformning påminde om ett officiellt dokument, som om det vore något viktigt. Det enda som avslöjade brevskrivarens identitet var Taylors handstil.

flickan2

Med stor förvåning och nyfikenhet öppnade bestämde sig föräldrarna för att öppna brevet. Mycket känslor var förstås inblandade och när de läste brevet rann tårarna ned för föräldrarnas kinder.

brevet1

Kära Taylor,

Hur är livet? Livet för mig är ganska enkelt just nu (10 år bakåt i tiden). Jag vet att det är lite sent påkommet, men grattis till att du tagit studenten! Om du inte lyckats få din examen än, gå tillbaka till skolan och försök igen. Du måste ta examen! Går du (vi) på college? Om inte, så förstår jag. Det finns säkert ett bra skäl till det.

Glöm inte heller att Allana fyller 11 år idag! Jisses, är hon verkligen 11 redan? På min tid var hon bara 1 år gammal. Jag var dock inte med på hennes första födelsedagsfest eftersom jag var i Cranks, Kentucky på min första missionsresa. Jag har bara varit hemma i 6 dagar!

På tal om det, hur ser din relation ut med Gud? Har du bett, läst bibeln eller tjänat Gud ordentligt? Om inte, gå upp och göra det nu! Jag bryr mig inte hur det ser ut i ditt liv just nu, bara gör det. Jesus blev hånad, slagen, torterad och korsfäst för din skull! En oskyldig man, som aldrig gjort dig eller någon annan person något som helst ont.

Nu har du gått varit på fler missionsresor? Har du rest utomlands än? Och har du suttit i ett flygplan?

Sänds Doctor Who fortfarande på tv? Om inte, hur slutade allting? Du bör kolla på några avsnitt av Doctor Who! Men det får bli ett senare uppdrag, först måste du läsa mina avslutande visdomsord.

Har du hittat ett eget ställe att bo på än? Om vi går på college, vilka ämnen studerar vi? Just nu vill jag bli advokat.

Har du varit bott på Dollywood nyligen? Just har de en ny åkattraktion som heter Wild Eagle. Den är så kul!

Jag tror också att jag ska sälja min iPad och köpa en iPad mini. Glöm inte att berätta för dina barn att vi faktiskt är äldre än den första läsplattan. Jag har bifogat en teckning av en iPad, så att du kan visa din barn.

Tja, jag tror det var allt. Men kom ihåg, det har gått 10 år sedan jag skrev detta. Saker har hänt, bra och dåliga. Det är är så livet fungerar, och du måste lära dig att leva med det.

Med vänliga hälsningar, Taylor Smith.

Vackra ord från en ängel som togs ifrån sin familj allt för tidigt!

 
 

Publicerad av Newsner familj