Spädbarnet hittas begravd i skogen, räddas i sista sekunden av säkerhetsvakt

För de flesta kvinnor, är att bli mamma den största lyckan i livet. Men tyvärr är det inte så för alla.

Denis Saranzev arbetar som säkerhetsvakt på en fabrik i Ryssland, och patrullerar dagligen runt staketet för att vara säker på att allt är som det ska.

En dag på hans vanliga runda hörde han ett ljud. Det lät som ett barnskrik och Denis gick ut i skogen för att se efter.

Facebook/ZarinaAnwar

När han kom fram till ett dike var ljuden som starkast, bland lera och skräp såg han en liten, liten arm sticka ut. Han flyttade på skräpet såg en ihop knuten plastpåse. När han öppnade påsen såg han till sin förskräckelse en liten flicka.

Hon kunde inte vara mer än några dagar gammal.

Hon var smutsig och full av insekter, myror hade börjat äta både kring hennes ögon och krupit in i öronen. Hon var illa däran.

Denis meddelade polis och bad dem möta honom på sjukhuset, skriver URA.News.

Facebook/ZarinaAnwar

Myrorna hade tagit sig långt in i hennes hörselgångar och ögonen var fulla av var. På sjukhuset kunde man fastställa att hon bara var fem dagar gammal. Att hon hade överlevt var ett mirakel, hon fick namnet Kristina.

Det tog inte lång tid innan polisen fick tag i Kristinas 22-åriga mamma, Olesja.

Efter att Olesja gripits hävdade hon att hon till en början att hon blivit våldtagen, men när polisen bad om fler detaljer kring övergreppet orkade hon inte ljuga mer och berättade sanningen.

Hon ville helt enkelt inte ta ansvar för sitt barn och lämnade henne att dö i skogen.

När polisen fick fram pappans namn kontaktades även han av polisen. Han hade läst om flickan i tidningarna men hade ingen aning om att det var hans egen dotter.

Facebook/Подвиг: миг, который делает человека героем

Han visste inte ens om att han hade blivit pappa.

Andrej, som han heter hade haft ett kort förhållande med Olesja, han visste att hon blivit gravid, trots att Andrej velat behålla barnet, ville hon göra abort och deras relation tog slut.

Kort därefter hade han träffat sin nuvarande fru, Tatyana.

Så fort Andrej fått nyheten om flickan åkte han till sjukhuset för att träffa henne.

Efter ett DNA-test som bevisade att Kristina verkligen var hans dotter valde han att t med sig flickan hem, även hans fru var glad att familjen fått tillökning.

Olesja dömdes till två års villkorlig dom, vilket är ett alldeles för lågt straff efter all den smärta hon orsakat sitt eget barn.

Kristina hade änglavakt som hittades. Nu bor hon med en kärleksfull far, och en mamma som älskar henne mer än vad hennes biologiska mamma någonsin gjort.

Det skär alltid i hjärtat varje gång man läser om barn som far illa, men jag är glad att det denna gången ändå fick ett lyckligt slut.

Om du anar att ett barn far illa bör du alltid kontakta polisen, varje dag är det barn som misshandlas psykiskt oh fysiskt utan att någon annan vuxen ser.

Tillsammans kan vi göra skillnad, dela om du håller med!