Städerskan får sitt livs överraskning när hon lyfter på täcket i hotellsängen.

Vissa människor besitter hjärtan som är lite större och lite mer fyllda med kärlek än vi andra. Två personer som detta absolut stämmer in på är Josh och Kyle som står bakom Give Back Films. De brukar med jämna mellanrum försöka göra en fin insats för en medmänniskor och denna gång föll valet på en städerska. Kolla nedan vad som hände då.

Städerskan på det här hotellet hade precis slutat och nu var ägaren på jakt efter en ny, så hon satte helt enkelt ut en skylt utanför lokalen för att se om någon nappade.

Bildkälla: Youtube

Och ganska snart klev en ung tjej in med sina föräldrar. Hon fick syn på skylten och frågade vilken typ av tjänst som hotellet letade efter. När hon fick veta att det var som städerska frågade hon om hon kunde få jobbet, något som hotellägarinnan omedelbart accepterade. Och det skulle visa sig bli en lyckad rekrytering.

Den nya städerskan levererade med bravur. Hon tog snabbt hand om tvättberget som vuxit sig högt under den senaste tiden och såg till att vika handdukarna i prydliga högar i garderoben. Hon gjorde helt enkelt ett hästjobb på hotellet.

Bildkälla: Youtube

När Josh och Kyle på Give Back Films fick höra om denna duktiga städerska bestämde de sig för att ge henne en överraskning. Så med hjälp av hotellets ägarinna fick de tillgång till ett av rummen. Där inne riggade de i ordning kameror och gömde hela 500 dollar (4 300 kronor) i en av sängarna. Sedan smet de ut och såg på håll hur städerskan klev in i rummet.

Bildkälla: Youtube

Och när hon drog upp täcket i sängen fick hon sitt livs överraskning.

Bildkälla: Youtube

När chocken lagt sig tackade hon av hela sitt hjärta för den generösa dricksen. Men Kyle och Josh menade med all rätt att hon bara fått den uppskattning hon så väl förtjänade för sitt skickliga arbete.

Här kan du se ett videoklipp på hela händelsen:

Jag håller absolut med om att hon fick den uppskattning hon förtjänade. Om du håller med får du gärna klicka på gilla här under.