Steve Irwins fru avslöjar anledningen bakom att hon inte dejtat sedan makens död

Det finns de som säger att det finns bara finns en enda person som kan vara din själsfrände, andra hävdar att äkta kärlek kan blomma med flera personer.

Men när du har hittat den speciella personen, då är det ofta svårt att föreställa sig livet med någon annan. 

Tyvärr inträffar det ibland saker som vänder allt upp- och ned, som tar ifrån dig allt du någonsin älskat. 

Och när tårarna torkat och åren gått, kan sorgen antingen lamslå dig eller hjälpa dig nå nya horisonter.

Valet är ditt att göra.

För Steve Irwins familj förändrades allt deras älskade make och pappa dog, efter att ha blivit huggen i hjärtat av en stingrocka 2006. 

Men Irwin-familjen har verkligen visat vilket potential livet kan ha, trots att en närstående går bort. 

Även om sorgen alltid kommer finnas där, så har mamma Terri Irwin, dottern Bindi och sonen Robert Irwin aldrig förlorat sin glädje eller livslust.

 

My entire world. Forever.

Ett inlägg delat av Bindi Irwin (@bindisueirwin) Okt 16, 2016 kl. 5:15 PDT

”Krokodiljägaren” Steve Irwins fru, Terri Irwin, äger bland annat Australia Zoo och jobbar hårt för att vårda sin makes minne.

Men sedan makens död har änkan varit utsatt för rykten från olika tidningar. 

Daily Mail hävdade till exempel att Terri dejtade den hyllade skådespelaren Russell Crowe.

Terri Irwin fick till slut gå ut och kommentera spekulationerna. Hon hävdade att Russel Crowe är ”bra kille, men bara en kär vän” och fortsatte: 

”Man brukar säga att det är bättre att ha några få riktigt bra vänner, än flera hundra bekanta. Och Russel är definivit en av de jag kallar vän”. 

© New Idea Magazine

Förra året dök Terri Irwin upp i en intervju med Access Hollywood och där gjorde hon ett uttalade som i alla fall träffade mig i hjärtat.

Bland annat fick hon frågan om varför hon inte träffat någon sedan Steve gick bort.

Och hennes resonemang är något vi alla kan lära oss av. 

”Jag har inte dejtat någon på 10 år, även om de gått lång tid sedan vi förlorade Steve känner jag fortfarande ett band till honom. Du vet när vi säger våra löften på bröllopet och att ‘vi ska vara tillsammans för alltid”… Jag tror faktiskt inte att jag någonsin skulle ha gift mig om jag inte träffat Steve”. 

”Och han är fortsatt mycket speciell för mig och kommer alltid att vara. Jag har vackra barn och vi fortsätter att jobba för att bevara vår planet. Visst, jag är ensam utan Steve, men jag är inte en ensam person”. 

 

Ett inlägg delat av Bindi Irwin (@bindisueirwin) Mar 15, 2017 kl. 3:29 PDT

Terris och Steves dotter, Bindi, bekräftar sin mammas beslut och säger att hon bara vill att hennes mamma ska vara lycklig.

”Vad folk ibland glömmer är att när du hittar din själsfrände, om du verkligen gör det, då vill du kanske aldrig gå vidare och träffa någon annan”. 

 

Soul mates – in this life and every other. True love lasts always.

Ett inlägg delat av Bindi Irwin (@bindisueirwin) Feb 6, 2017 kl. 8:57 PST

”Mamma hade hittat sin själsfrände och mamma och pappa kommer alltid att vara gifta, på ett sätt kommer de alltid att vara tillsammans.”

Oavsett hur framtiden blir är det vackert att se hur Terri och hennes familj inte glömt Steve – en fantastisk person som gjorde så mycket för så många, djur som människor.

Dela gärna denna fina berättelse om kärlek idag på Facebook!