Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Föraren felparkerar framför kyrkan – då lär grannen honom en läxa

Alla människor kan felparkera någon gång, men vad som är riktigt störande är de personer som gör det medvetet – gång på gång. 

Det är inte bara irriterande för andra som har rätt till parkeringsplatsen, i vissa fall kan det också vara en fråga om liv och död när folk parkerar framför utrymningsvägar eller ställer sig i vägen för sjuktransporter. 

Följande klipp är hämtat under rusningstid, framför ett populärt frukostställe. Men istället för att använda markerade parkeringsplatser, hade denna förare så pass bråttom att få en kaffe att han ställde sin stora bil framför närliggande kyrkans uppfart.

”Det tar bara en minut”, säger föraren nonchalant till en granne. Men naturligtvis tar han mycket längre tid på sig än så.

Det var därför granne, Dale, beslutade sig för att ge föraren en enkel och effektiv lektion i artighet.

Dale tar god tid på sig och ställer fram en stol, tar fram en bok och gör sig själv en kopp kaffe – innan han själv parkerar på en stol framför bilen.

”Jag tror ärligt talat inte att det är för mycket begärt att parkerar på ett sådant sätt som gör att handikappadingången kan användas, eller att ett uttryckningsfordon kan komma in”, säger Dale.

När föraren kommer tillbaka med sitt kaffe, märker han förstås att Dale sitter direkt framför hans bil och njuter av sin bok. 

”Det tar bara någon minut!”, ropar han till killen med bilen i videon som du kan se här:

Bravo, Dale! En enkel billig, enkel och fredlig lösning som säkert gav denna bilförare en rejäl tankeställare.

Gilla gärna om du tycker att fler borde tänka efter hur de parkerar!