Stort grattis! Nu har Martin Stenmarck och Hanna Hedlund gift sig

De har varit tillsammans i 19 år. Nu har också de båda artisterna Martin Stenmarck, 43, och Hanna Hedlund, 41, gift sig.

Bröllopet ägde rum under tisdagen och i sällskap av släkt och vänner firades kärleken natten lång. Stort grattis, önskar vi på Newsner!

För några veckor sedan fick vi veta att det lyckliga paret Martin Stenmarck och Hanna Hedlund hade ett stundande bröllop att se fram emot – och efter att Martin hade uppträtt i Allsång på Skansen i början av augusti blev han kidnappad för en svensexa.

Under tisdagen var det så äntligen dags. Enligt Expressen fanns bland annat vänner som Charlotte Perrelli, Andreas Johnson, Lena Philipsson, Sarah Dawn Finer, Lina Hedlund och Pernilla Wahlgren på plats för att fira när paret sa ja till varandra under vigseln. 

– Det var en magisk kväll och vi ska precis äta brunch med våra övernattande gäster, säger Hanna Hedlund till Expressen.

Vännen Pernilla Wahlgren har på sin Instagram laddat upp en bild på det nygifta paret med kommentaren: ”Nu är dom gifta!!! Tusen tack för ett magiskt vackert och fantastiskt roligt bröllop världens finaste @hedlund_hanna & @martinstenmarck”.

Gilla gärna om du också vill gratulera Martin och Hanna!