Styvpappan slog ihjäl 5-åringen – som straff för att han kissat i sängen

För några dagar sedan chockades världen när det uppdagades att en femårig pojke vid namn Yannis dödats av sin styvpappa. Yannis hittades svårt skadad intill en kanal i nordvästra Frankrike, detta som en följd av att han kissat i sängen. 

Nu misstänks styvpappan för dråp.

Det var under förra veckan som femårige Yannis hittades död nära en kanal i Frankrike. Yannis hade jagats av sin styvpappa i tre kilometer, tills han till sist föll och blev brutalt misshandlad. 

Enligt The Sun var jakten en bestraffning för att femårige Yannis kissat i familjens gemensamma säng, vilket hade gjort styvpappan rasande. 

När pojken kollapsade ringde den 30-årige styvpappan efter ambulans, men pojken avled senare av de svåra skadorna mot huvudet. Nu misstänks styvpappan för dråp, och pojkens mamma Emilie misstänks för att inte ha skyddat sin son under våldet.

Pojkens pappa, Xavier Corbout, som tidigare levde med mamman, sörjer nu sin pojke som han höjer till skyarna. I en intervju med franska tidningen Nord Littoral säger han:
– Han var en glad pojke med ett stort hjärta. Han älskade musik, att simma och att spela fotboll. Han var också en känslig pojke. Han brukade börja gråta om han råkade trampa på en skalbagge. 

Det här är bland det mest fruktansvärda jag läst, men sorgligt nog så finns det många galna människor i världen. Nu hoppas vi att Yannis vilar i frid.