Styvpappans fina gest på bröllopet värmer hjärtan över hela nätet

Bröllopet är en av de finaste stunderna i livet – och det är också en händelse som förenar familjer på så många sätt och vis.

Inte bara bruden och brudgummen som startar sin egen familj, utan lika mycket brudparets föräldrar som välkomnar en ny svärson eller svärdotter – eller barnet som tidigare haft en ensamstående förälder men som via giftermålet får den mamma eller pappa de saknat i hela sina liv.

Just det sistnämnda var också fallet för 9-åriga Jayda när hennes mamma Janna Lamb sommaren 2016 gifte sig med sin fästman Clifton. Vad flickan däremot inte var beredd på var att Clifton hade planerat en alldeles speciell överraskning – som nu värmer hjärtan över hela nätet.

När Janna och Clifton träffades 2010 var det kärlek vid första ögonkastet. Janna var ensamstående mamma och så småningom introducerades också Clifton för hennes dotter Jayda.

De båda kom väl överens – så till den grad att Jayda snart frågade om hon fick kalla Clifton för ”pappa”.

När paret senare förlovade sig visste Clifton att det också var viktigt att han, som styvpappa, uppmärksammade Jayda och fick henne att känna sig som en naturlig del i den nya familjen.

Han bestämde sig därför för att koka ihop en liten överraskning som endast ett fåtal personer fick veta om – och den avslöjades på bröllopet.

Bildkälla: Janna Lamb/Facebook

Mitt i vigseln sattes planen i verket. Clifton knuffade undan sin ovetande fästmö Janna och istället välkomnade han upp 9-åriga Jayda till altaret.

Han ställde sig rakt framför flickan – och läste upp sina löften till henne.

”Jag vill att du ska veta att jag alltid kommer älska dig. Du och din mamma. Jag kommer alltid skydda er”, sade Clifton och fortsatte:

”Jag ska lära dig allt som mina föräldrar lärde mig. Jag ska hjälpa din mamma att uppfostra dig till en vacker ung kvinna, precis som hon är.”

Bildkälla: Janna Lamb/Facebook

Men det var inte allt. 

Inför ögonen på den förvånade flickan plockade han snart fram… hennes alldeles egna diamantring i 14 karat!

Det var ett far-och-dotter-ögonblick som rörde alla gäster till tårar.

Bildkälla: Janna Lamb/Facebook

”Jag är så glad att jag är välsignad med en sådan fantastisk man och make. Jag älskar dig gubben!”, skriver Janna Lamb på Facebook.

Se den fina stunden i klippet här:

My favorite part of our wedding!!!! Clifton Lamb giving Jayda her promise ring and our first kiss as Mr. and Mrs.!!!!!…

Publicerat av Janna Lamb den 14 juni 2016

Dela vidare om du också tycker att det var otroligt fint gjort!