Supermamman visar hur hon lägger sina 4 små barn som inte vill ligga still.

Jag är så oerhört imponerad av mammor och pappor som tar hand om flera små barn. Jag kan tänka mig att det är mycket jobb med ett barn, men ännu fler? Tänk att klä på, mata, leka med och natta fyra små barn. Det är just vad den här supermamman gör. Och det kan inte vara den enklaste – eller snabbaste – kvällsrutinen att göra en tvååring och de åtta månader gamla trillingarna redo för sängen, som denna mamma gör. Här har hon satt upp en kamera för att filma hur det kan gå till när hon ska klä på sina små barn nattkläderna. Videon har setts miljontals gånger.

Corrie Whyte är en fyrabarnsmamma från Ontario i Kanada. Hon har en dotter, Emily, som är två år gammal och så åttamånaderstrillingarna Jackson, Olivia och Levi. Varje natt ska hon alltså lägga fyra små barn – som kanske inte alls är särskilt sugna på att sova. Det ser i alla fall inte så ut på denna fantastiska video, som har blivit viral.

Corrie har kallats supermamma efter att denna video lade supp på Facebooksidan The Baby Gang. Överskriften var ”Mamma versus trillingar och litet barn”.

Bildkälla

bild6

Videon visar hur Corrie Whyte lägger sina fyra små barn i sängen. Pyjamaserna ligger redo. Men det är inte det lättaste att klä på barnen, när de börjar krypa och rulla runt och hoppa i sängen. Tvååringen smiter till och med iväg ett tag. De ser då verkligen inte ut att vara sugna på att sova.

Trots att det i realtid tar Corrie tio minuter att klä på barnen gör hon det hela tiden med ett leende på läpparna. Och det kanske inte är så konstigt, med tanke på hur söta och charmiga hennes fyra barn är.

Till ABC News säger hon att det ”så roligt” att ta hand om barnen och att hon försöker göra alla ögonblick minnesvärda.

Nu har videon setts över 53 miljoner gånger. Se den du också!

Mom vs Triplets + Toddler!

A must watch! .. Give super mom a share!

Being Mommy Dan Gibson Ellen MommyPage Parenthood Being Daddy Parenting.com Twin Magazine Parent Life Network ellentube

Posted by The Baby Gang on Thursday, February 4, 2016

Dela gärna om du vill att fler ska se denna video och få ett leende på läpparna 🙂

Publicerad av Newsner Familj, gilla gärna