Suzanne Reuter om sitt beslut att vara singel: ”Vad ska jag med en karl till?”

Suzanne Reuter är gäst i kvällens avsnitt av ”Hellenius hörna”. I programmet berättar hon bland annat om hur hon tog sig ur sitt alkoholmissbruk och hur hon började skriva autografer redan i tredje klass. Men hon berättar också om sitt liv som singel. Hon bor själv i ett hus utanför Stockholm och trivs med det.

– Jag har ju tre söner och två av dem har ju barnbarn. Jag har en hund, jag har tre-fyra katter, jag har en häst och jag har jättetrevliga grannar. Vad fan ska jag med en karl till? säger hon i programmet enligt Expressen.

Suzanne har ingen längtan efter att finna kärleken, men hon utesluter inte att hon kan träffa någon i framtiden. Just nu vill hon dock fokusera på det hon tycker om utan att anpassa sig efter någon annan.

– Jag vill kunna släcka lampan när jag vill, jag vill kunna se vilket tv-program jag vill, jag vill göra saker som jag vill, säger hon.

I programmet berättar Suzanne också om sitt tidigare alkoholmissbruk och hur hon en dag insåg att det blev för mycket.

– Jag gick till Maria Beroende en tidig morgon när jag var bakis, och så sa jag till dem att ”det här kommer inte gå längre. Jag kan inte dricka mer därför att jag är antagligen alkoholist”, berättar hon.

Suzanne fick sedan träffa en alkoholterapeut som hjälpte henne, och efter att hon blev nykter har själv hjälpt andra kvinnor att ta sig ur alkoholmissbruk.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna