Suzanne Vickberg, 45, är sambo med sitt ex – och hans nya fru

En skilsmässa kommer sällan utan komplikationer, därför har många tidigare par svårt att vistas i samma rum, men så är det inte för alla. 45-åriga Suzanne Vickberg tycker att hon har ett fantastiskt liv under samma tak som sin exman Tim – och hans nya fru. 
– Jag är förmodligen den lyckligaste skilda mannen på planeten, säger Tim.

Att bo tillsammans med sitt ex och dennes nya låter allt annat är optimalt enligt min mening, men för Suzanne, Ana och Tim fungerar det exemplariskt. 

Suzanne Vickberg, 45 och Tim Reynolds, 44, har två barn tillsammans från sitt tidigare äktenskap – en som är tio år, samt en tolvåring. För barnens skull har de valt att bo tillsammans, trots att de är skilda och att Tim har en ny kärlek.

Suzanne Vickberg

Facebook/Suzanne M Johnson Vickberg

För några år sedan köpte exparet ett stort hus tillsammans, och när Tim träffade en ny kvinna valde både han och Suzanne att spendera 800 000 svenska kronor på att bygga en lägenhet i anslutning till huset, så att Suzanne kunde bo kvar. 

Nya frun Ana De Archuleta och Tim Reynolds

Facebook/Ana De Archuleta

Att de bor tillsammans gör att de aldrig bråkar om vem som ska se efter barnen, samt att de kan fira högtider och annat tillsammans. Men det är inte det enda de gör ihop. De åker på semestrar tillsammans, och äter middag ihop varannan dag.
– Om vi tre inte hade funkat ihop så hade vi aldrig klarat av det här. Men vi kommer så bra överens. Vi är även goda vänner. Jag är förmodligen den lyckligaste skilda mannen på planeten, säger Tim till NY post.

Suzanne är psykolog, och när folk ifrågasätter deras sätt att leva svarar hon att alla tre är överens om att sätta barnen först, men att det gör allas vardag lättare. 
– Det finns många där ute som skiljer sig och inte hatar varandra. Jag tror faktiskt att många skulle kunna bli lite mer kreativa, även små saker räknas, säger Suzanne som planerar att skriva en bok om deras annorlunda val av livsstil.

Att bo tillsammans med sitt ex och dennes nya känns inte lockande, men om alla är överens och det funkar bäst för barnen, varför inte? Dela gärna om du faschineras över deras val av levnadssätt.