Sven Melander har fått nog – efter konflikten med Postnord: ”Jävla skitstövlar”

Under julen och vintern har det varit högt tryck för Postnord. I media kunde man läsa om paket som aldrig kom fram eller försenade försändelser. Men för Sven Melander är det bara något människor får skylla sig själva för.

– Gå till affärerna och handla istället för att skylla på Postnord. Vilket jävla gnäll, säger Sven Melander i en livesändning på sin Facebook.

Ingen kan väl ha undgått den massiva kritik som Postnord har fått efter paket som aldrig kommit fram, försändelser som kommit fram trasiga eller försenade paket till julen. Även flera videoklipp har spridits i sociala medier där man har kunnat se hur förare har kört vilt och tappat ut ett och annat paket från sin lastbil.

Sven Melander som inte har några problem att vara öppen och ärlig får frågan om vad Postnord håller på med under en frågestund, under en livesändning på Facebook.

Sven Melander tycker att det är för mycket gnäll om Postnord. Foto: Facebook

Till frågan svarar han med en syrlig pik.

– Herregud vad mycket skit de får som tyvärr är allierade med nästan gangsterliknande danska postverket, som är riktiga skitstövlar. Och den svenska posten har ju gått väldigt bra, men alla miljarder har man ju varit tvungna att pumpa in i det danska systemet., som bara förlorar pengar, säger Sven Melander i sändningen. 

Gör bästa jobbet de kan

Han fortsätter med att framlyfta att han tycker att Postnord ändå trots kritiken gör sitt allra bästa.

– Jag tror att Postnord gör utifrån förutsättningar de har ett bra jobb, säger han.

Sven Melander tycker att människor får skylla sig själva om paket inte kommer fram. Foto: Emil Langvad/TT

”Handla skit från Kina”

Men att paketen uteblivit eller gått sönder, är något människor får skylla sig själv för, menar Sven Melander.

– Sen kan väl ingen förutsätta att halva svenska folket ska handla skit ifrån Kina just till ”Black Friday” som en jävla idiot har hittat på. Eller till julen så skyll er själva. Går till affärerna och handla istället för att skylla på postnord. Vilket jävla gnäll! Jag håller på Postnord, säger han i livesändningen.

Vad tycker du om detta? Lämna en kommentar på vår Facebooksida och gilla om du håller med Sven Melander.