Syskonen har inte träffats på 70 år – nu bor alla 5 på samma äldreboende

Kärlek och vänskap kan komma i många former, men det är något speciellt med de band vi delar med våra syskon.

Om du har bröder eller systrar så kan du tänka dig hur det skulle kännas att separeras från dem. Föreställ dig då hur det skulle vara att hamna på samma ålderdomshem som dem när du är gammal? Det var vad som hände fem syskon i Massachussets. 
– Vi är alla så lyckliga över att vara tillsammans igen. Jag önskar bara att mina andra bröder och systrar hade kunnat uppleva det med oss, säger Cena som är en i syskonskaran.

Det hade gått över 70 år sedan syskonen Carmen, Lawrence, Mary, Georgia och Lucy var samlade på ett ställe, så när de hamnade på samma äldreboende var lyckan obeskrivlig.

Från början var de elva syskon, som alla var nära varandra. Bland annat så har flera av dem arbetat tillsammans, och de har alltid sett till att bo i samma stad elleer i närheten av varandra för att kunna ses. På äldre dar har de gjort det till en vana att spela Bridge ihop. 
– Alla elva av oss kom alltid överens. Det var mycket kärlek i vår familj och det kan man se bevis på idag, säger Cena, en av systrarna, till Today

Idag har alla hunnit passera 85 år, men ingenting i deras starka relation har förändrats, tvärtom. Nu bor alla som är kvar i livet på Jeffrey and Susan Brudnick Center for Living. Och där ser de efter varandra samtidigt som de har roligt ihop. 
– Det är många gånger när de är tillsammans som de bara sitter runt bordet och pratar med varandra, eller med familjemedlemmar som är på besök. De ser efter varandra, och de vet när någon av dem inte mår särskilt bra en dag, eller om det är något annat, berättar en sjuksköterska på boendet. 

Tänk så fantastiskt att få bo under samma tak som sina syskon när man blir äldre, det vill iallafall jag göra. Dela om du gillade berättelsen.