Thomas Di Leva akut till sjukhus

Plötsligt var olyckan framme. När Thomas Di Leva skulle ut och handla halkade han plötsligt och då kom smärtorna. Artisten fick sen snabbt föras till sjukhus med ambulans.

– Det är inre blödningar och muskelförslitningar, säger Thomas Di Leva till Aftonbladet.

Med halkiga väglag vet vi alla just hur snabbt olyckan kan vara framme. På en sekund kan man halka på isen och skadas svårt.

För Thomas Di Leva blev det precis så. Han var bara ute och handlade när han plötsligt halkade till i trappan till sitt hus i Älta, strax utanför Stockholm under söndagen.

– Jag skulle ut och handla och det hade fryst på. Jag halkade på trappen och slog i bäckenet på höger sida. Jag är glad att jag inte slog i huvudet, berättar Thomas Di Leva för Aftonbladet.

Efter det svåra fallet, hade han svårt att resa sig upp och fick ta stöd av sin fru. Då Thomas hade svåra smärtor ringde hon sjukvårdsupplysningen, som tyckte att de genast skulle ringa efter ambulans.

Han berättade även om olyckan på sin Facebook.

”Inre blödningar och muskelförslitningar”

För Aftonbladet berättar Thomas Di Leva om hur hans tur att inte skadat sig mer i fallet.

– Jag hade tur för det var mjukdelar och inte hårddelar som fick ta smällen. Det var inga brott på bäckenet eller ryggen utan det var inre blödningar och muskelförslitningar. Nu är jag hemma och idag har jag varit hos naprapat för att lägga kotorna rätt och så äter jag smärtstillande, säger han till tidningen.

Thomas Di Leva hamnade på sjukhus efter halkolycka, men vill inte ställa in show.
Foto: Vilhelm Stokstad / TT

Inga planer på att ställa in show

Artisten som just nu är aktuell med sin show ”Changes- Di Leva tolkar David Bowie”, har inga planer på att ställa in showen trots svårigheter.

– Hade bäckenet varit trasigt eller kotan varit av, då hade jag fått ställa in hela turnén. Den är ganska fysisk så nu får jag regissera om showen så att det fungerar. Jag kan inte dansa eller ta några piruetter utan alla andra i bandet får rörs sig runt mig istället för tvärtom. Det får kanske bli mer Lou Reed än David Bowie, säger han till Aftonbladet.

Oj så snabbt olyckan kan vara framme! Nu skickar vi allt vårt stöd och styrkekramar till Thomas Di Leva!