Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Titta hur pappan hjälper sonen att uppfylla sin stora dröm.

När jag var liten gick jag på massa olika aktiviteter, det var allt från balett och fotboll till piano och simning. Jag är glad att jag hade möjligheten att få prova på så många olika saker. För jag hade inte bara kul, det stärkte mig även som person och jag blev tryggare och säkrare med mig själv. En annan fördel var att jag tilläts drömma. Jag drömde i nuet, om framtiden och om vad jag ville syssla med när jag blev äldre. Mina föräldrar stoppade aldrig mig från att göra det jag tycker om, och det är jag väldigt tacksam över i dag.

I den här videon möter vi en liten pojke som drömmer om att dansa flamenco. Men i stället vill hans pappa att han ska gå på judo så han börjar med det. Varje dag på väg till bussen är det några killar som mobbar och skrattar åt pojken. Det tycker att det är löjligt att hans pappa måste följa med honom.

Med tiden blir pojken duktigare och duktigare på judo, vilket gör att han känner sig tryggare med sig själv och får bättre självförtroende.

Det pojken visste inte om var att hans pappa hela höll på att förbereda honom för att han skulle uppfylla sin stora dröm… I slutet av filmen är inte mobbarna lika kaxiga när pojken får förbi. Nu har han fått bättre skälvförtroende och tror på sig själv.

I slutet av filmen kommer pappan in i sonens rum med ett litet paket. Jag vill inte avslöja vad det är, ni kommer förstå när ni kollar på videon…

Filmen är en reklamfilm från American Family Insurance men jag tycker ändå att den hade ett fimt budskap så därför vill jag dela den med er. På bara några få dagar har filmen visats över 300 000 gånger på Youtube. Ni får gärna också dela den med era vänner och familjemedlemmar.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna

 

Läs mer om...