Titta noga på flickans nya docka. Den döljer en underbar hemlighet som nu berör hela nätet.

Courtney Fletchers lilla dotter Emma har en benprotes. Precis som många andra barn älskar Emma att leka med dockor, men det finns ett problem med alla dessa dockor som tillverkas: de ser sällan ut som barn gör i verkligheten och ännu mer sällan finns det dockor som precis som Emma har en benprotes. Med anledning av detta bestämde sig Courtney och hennes make för att göra något alldeles speciellt för sin älskade dotter. De kontaktade ett företag som tillverkar proteser och ställde en lite ovanlig förfrågan: kunde de möjligen hjälpa till att tillverka en lite speciell docka som hade en benprotes i Emmas favoritfärg – rosa?  

Självklart kunde de det så inom några dagar var en specialtillverkad liten docka på väg hem till familjen i Texas. Och när det var dags för Emma att få sin present passade Courtney på att plocka fram kameran för att fånga dotterns reaktion.

Till en början anar hon inte vad det är hon har i sin hand men när det går upp för henne vad det är hon fått reagerar hon så pass starkt att det går ända in i hjärtat.

”Ni måste skoja med mig? Den har ett ben precis som mitt!” utbrister Emma.

Och videon på hennes reaktion har sannerligen inte gått obemärkt fri. I skrivande stund har den setts av över 22 miljoner människor och i kommentarerna utrycker människor sin kärlek till flickan.

”Jag gråter lika mycket som hon gjorde. Emma är en fantastisk flicka som inte låtit någonting stå i hennes väg. Jag älskar att du kunde göra det här för henne. Tack för att du delade hennes glädje med oss”, lyder en kommentar.

Hela den fina stunden kan du se i spelaren här under:

Om du blev lika berörd som mig av att se flickans glädje får du mer än gärna vara lite bjussig och dela det här vidare till alla dina vänner också.