Tjuvarna stal allt under 6-åringens kalas – då kom främlingarna till undsättning

När man är liten är födelsedagen det man längtar mest efter på hela året, men när Nicolina från Göteborg skulle fira sin sexårsdag i helgen fick hon tyvärr inte det kalas hon hade sett fram emot.

Medan sexåringen och hennes vänner lekte inne på Barnpalatset passade några tjuvar på att tömma mammans bil på alla presenter, allt godis och alla gratulationskort. Nicolina blev knäckt, men när bröderna Josef och Sobhei Ezeddine fick höra om händelsen bestämde de sig för att göra en hjälteinsats.

Medan sexåriga Nicolina lekte med vänner och familj inne på Barnpalatset i Göteborg så passade några tjuvar på att bryta sig in i mammans bil för att ta allt som tillhörde kalaset.
– Jag blev chockad. Att någon stjäl leksaker och godis från ett barnkalas. Har de inget hjärta?, säger Nicolinas mamma Sanja Weiss till Göteborgs-Posten.

I bilen fanns bland annat ett dockhus, barnkläder, färgpennor och gratulationskort som Nicolina hade blivit jätteglad för, men tjuvarna fick med sig allt. 

När Josef Ezzedine från Jönköping, fick läsa om att några stulit från ett barn blev han upprörd och ville göra något. Då hans bror Sobhei har en godisbutik i Jönköping fick han en idé. Tillsammans bestämde sig bröderna för att skänka tre stora paket med godis till Nicolinas familj i Göteborg, godsaker till ett värde av 600 kronor. 
– Jag tyckte det var så tråkigt att hon hade blivit drabbad av detta. Jag har själv tre döttrar och jag skulle bli vansinnig om någon hade stulit från dem, säger Josef Ezzedine.

Lilla Nicolina som blev förkrossad över stölden, får nu en liten tröst av bröderna. När mamma Sanja fick höra om gesten blev hon rörd. 
– Oj. Det var väldigt snällt av dem. Då kanske vi kan dela godiset med Nicolinas kompisar som blev utan på kalaset, säger hon till Göteborgs-Posten.

Brödernas insats var ett plåster på såren för en 6-åring som fått sitt hjärta krossat. Dela gärna om du tycker att bröderna gjorde en fin insats.