Tjuvarna stjäl hans sista bilder på döda frun. Ett år senare hittar polisen det otänkbara.

Bara dagar före att Dave och Erica Lacey skulle gifta sig, blev Erica diagnostiserad med en sällsynt och aggressiv lymfom, vilket är en typ av cancer. Erica gick bort 2011 och hann bara bli 30 år. Dave blev änkling och han höll hårt i de hundratals foton som fanns i Ericas älskade kamera som innehöll minnen från deras liv ihop, deras bröllop och Ericas begravning. Men en dag bröts sig tjuvar in i hans hus och tog allt av värde, inklusive Ericas kamera med alla bilder. Men historien slutar inte där, en dag kommer polisen med en chockerande överraskning.

Under 2012, bröts sig inbrottstjuvar in i Daves hus i Santa Ana, Kalifonien.
Hans Xbox, dyra smycken, elektronik blev stulet och det viktigaste av allt, Erikas kamera.
– Det är bara inte rättvist efter allt vi har gått igenom, att förlora foton, det var som ett slag i magen, sa han till CNN.

Mer än 300 fotografier av Erica och deras liv tillsammans, borta.
Kameran innehöll bilder från deras liv ihop, från deras bröllop och från Ericas begravning.
Dave trodde inte att han skulle se fotografierna igen.

Ett år senare, ägde ett annat inbrott rum i ett annat hus, och polisen hittade 20 kvitton på saker från en lokal pantbutik. Och en av sakerna var en kamera.

När polisen besökte pantbutiken, hittade dem en kamera, slog på den och kollade igenom bilderna.

Ju mer poliserna kollade igenom bilderna, ju mer insåg de att den här kameran hade en speciell betydelse – Speciellt när de såg bilder från ett bröllop och en begravning.

Polisen hade inga namn eller annan information för att kunna koppla kameran till den rätta ägaren, men en av poliserna kände igen en specifik brun vägg och ett bekant träd i en av bilderna. Poliserna bestämde sig för att köra till området.

När de körde upp i området där de trodde att bilden var tagen, hittade dem och kände igen Dave Lacey från bilderna i kameran.

Eftersom Dave hade accepterat att kameran är borta för evigt, trodde han att det var ett skämt när polisen sa att de hade hittat en kamera. Men så fort när han såg kamerans tillhörande band, vilket var handgjort av Erica innan hon gick bort, visste han att det var den rätta kameran.

Se den fantastiska filmen här nedan!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna