Tommy hjälpte en gammal man att skotta bort snön från uppfarten. Nu hyllas han för sin fina insats.

Att visa medmänsklighet och att hjälpa varandra är bland det finaste jag vet. Särskilt när det kommer till människor emellan som från början inte känner varandra. Som den här fina historien från USA. Teresa Adams och hennes son Tommy var på väg hem från mataffären när Tommy märkte en äldre man på deras sida av vägen. Det var en 76-årig man med en gammaldags rullator som försökte skotta bort snön från sin uppfart. Tommy tyckte att detta var oacceptabelt.

Tommy bad sin mamma stanna bilen och blev först orolig att det hade hänt någonting innan Tommy berättade vad han hade sett och att han tänkte hjälpa mannen med snön.

Teresa stannade bilen och Tommy gick ut för att hjälpa mannen. Han tog spaden och började skyffla undan snön. Mamma Teresa blev chockad och så stolt över vilket stort hjärta och fin medmänsklighet hennes son visade prov på.

Tommy berättar i klippet nedan att det såg ut som att det varit en plog som kört förbi och lämnat ett stort berg av snö på mannens uppfart. Det var tydligt att mannen, som hade nog stora bekymmer bara med att ta sig fram, behövde en hjälpande hand.

Här nedan kan ni se den fina historien.

Publicerad av Newsner Familj, gilla gärna