Tomtens oväntade överraskning till sovande bebisen sprids som en löpeld.

Att få träffa tomten för första gången brukar vara en omvälvande och spännnade upplevese för alla barn. Så här i juletider brukar tomten bland annat sitta i gallerior och köpcentrum för att dela ut julklappar och låta sig fotograferas med barnen. Pappalediga Donnie passade på att ta med in 6-månader gamla son Zeke för att träffa tomten, men det var så lång kö och väntetid att Zeke somnade ganska fort i barnvagnen. Men istället för att kalla fram en annan unge när det blev Zekes tur, bjöd tomtefar på en något oväntad med väldigt kärleksfull gest. Tack och lov lyckades Donnie ta flera bilder på detta speciella ögonblick och lade upp dessa på Facebook, där de gjorde succé. Håll med om att detta är bedårande!

Det här är Donnie och lille Zeke.

donnie1

De bestämde sig för att åka till köpcentret för en allra första träff med tomten. Men kön var lång och 6-månader gamla Zeke somnade.

donni2

Tomten ville dock inte väcka bebisen. I stället kom han upp med en lysande idé!

santa1

I stället för ett klassiskt porträtt, tog tomten Zeke i sina armar, återvände till soffan, och tog en gemensam tupplur.

donnie4

”Det var bland det sötaste jag någonsin sett,” skriver Donnie på Facebook.

donnie6

Jag är väldigt glad över att Donnie valde att dela dessa fina bilder på Zekes första (trötta) möte med tomten och jag hoppas att den här lilla familjen får fler fina minnen att glädjas över i framtiden. Dela gärna vidare om du tyckte att den här tomten gjorde helt rätt!