Tonårstjejen släpper en mystisk lapp på polisernas bord som berör dem ända in i hjärtat.

Några som gör ett fenomenalt viktigt jobb i vårt samhälle är våra poliser. Dessvärre får de sällan den uppmärksamhet de förtjänar för det arbete och slit de lägger ner för att upprätthålla lag och ordning. Istället är det inte helt ovanligt att de får utstå provokationer och hårda ord medan de försöker utföra sitt arbete. Detta var något som poliserna Rance Quinn och George Sims hade upplevt väldigt mycket av den sista tiden under sitt arbete vid Kansas City-polisen i USA. De kände helt enkelt att ingen verkade uppskatta det arbete de gjorde och jobbet började kännas hopplöst. Men just då händer något som de inte alls hade räknat med.  

I över 20 år har Rance Quinn lagt ner sin själ i att göra ett så bra arbete som möjligt i sitt jobb som polisman vid Kansas City-polisen. Men den sista tiden har han känt att stödet han och hans kollegor får har dalat betydligt.

”Det känns bara som att det är en hel del anti-polis-aktiviteter som pågår just nu. Jag vet att vi är oönskade, men det får oss att känna oss ouppskattade”, säger han till WDAF.

Men när han en dag begav sig till en restaurang med kollegan George Sims för att äta lunch hände något som skulle ge honom hoppet tillbaka. Plötsligt dök en ung tonårstjej upp. Hon gick snabbt förbi deras bord men släppte i farten av en servett på deras bord och skyndade sedan iväg.

Poliserna blev något överraskade av det som precis hände och böjde sig ner för att se vad det var för speciellt med servetten hon hade släppt ner på borde. Då såg de att något stod skrivet på servetten och när de insåg vad som stod blev de alldeles rörda.

På servetten hade tjejen skrivit en enda mening:
”Tack för att ni håller oss säkra.”

Bildkälla: Facebook

Tagna av det hon skrivit reste de sig upp för att försöka tacka henne, men det var för sent – hon hade redan lämnat restaurangen med sin familj.

Men det var inte över där. Bara ett ögonblick senare steg en kvinna med två små barn fram till bordet. Hon berättade att hennes 5-åriga son, som är döv, alltid velat träffa en polis och när de nu sett de båda poliserna ville de passa på. Rance och hans kollega tvekade inte en sekund utan ställde givetvis upp och interagerade med den lilla pojken.

När poliserna sedan skulle betala för sin lunch kom ännu en överraskning.

”När vi avslutade vår mat och bad om notan sa servitrisen att bordet bakom oss hade betalat för vår mat. Det var samma bord som hade lämnat oss lappen. Servitrisen berättade hur mycket hon stöttade oss och kunde inte tacka oss tillräckligt. Vilka fantastiska människor”, skriver poliserna själva på Facebook om händelsen.

Two officers were eating lunch at Chili’s when a teenager dropped a napkin on their table and casually walked…

Publicerat av LittleThings.com den 3 april 2016

Jag måste säga att jag tycker det var helt fantastisk gjort av de här människorna. Våra poliser får alldeles för lite beröm för det fina arbete de gör. Om du vill stötta våra poliser får du gärna dela den här historien vidare så att fler får chansen att läsa om den här vackra händelsen.

Publicerad av Newsner Familj, gilla gärna