Tonåringarna är oförskämda mot okänd kvinna på bion – mamman går i taket

Lika trevligt som det är att bege sig iväg till en biograf och vila ögonen på någon ny storfilm, lika irriterande är det om någon eller några personer i närheten visar brist på respekt och pratar sig igenom filmen så upplevelsen blir förstörd.

Därför blev Kyesha Smith Wood rasande när hon fick veta att hennes två döttrar hade varit oförskämda och pratat, skrattat och sparkat på stolarna mot en främmande kvinna och hennes dotter på bion. Kyesha ville omedelbart be om ursäkt å döttrarnas vägnar och bestämde sig för att ta till Facebook – och snart tog inlägget fart på nätet…

Det var Kyeshas 16-årige son som tillsammans med sina systrar hade varit iväg på den lokala biografen i Bessemer, Alabama, för att se en film. När de återvände hem förklarade sonen för Kyesha hur döttrarna hade betett sig – och Kyesha tog alltså genast plats framför datorn. 

”Det här är ett långskott, men jag letar efter en kvinna som var på Tannehill Premier-biografen ikväll för att se Cinderella klockan 19.00”, skriver hon i Facebook-inlägget innan hon fortsätter: 

”Till min stora förnedring och skam förklarade min son att flickorna hade varit oförskämda och outhärdliga under filmen. Kvinnan jag söker efter vände sig till dem och frågade om de kunde dämpa sig, men de var väldigt respektlösa.”

Bildkälla: ABC News (Youtube)

”Efter filmen gick kvinnan fram till mina flickor och berättade att hennes make hade fått sparken från sitt jobb och att detta var den sista filmen på länge som hon skulle kunna se med sin dotter, och att mina flickor hade förstört allt för henne. Om du är den här kvinnan, snälla kontakta mig”, skriver Kyesha Smith Wood på Facebook

Dessutom förklarade Kyesha att döttrarna skulle bli bestraffade, att de skulle få skriva ett brev med en uppriktig ursäkt till kvinnan – och att deras veckopeng skulle gå till ett nytt biobesök för kvinnan och hennes dotter Ashley.

Bildkälla: ABC News (Youtube)

Inlägget fick snabbt tusentals delningar och det dröjde inte länge innan det nådde kvinnan i fråga, Rebecca Boyd, som gladeligen accepterade ursäkten.

Men det var inte slutet på historien.

Eftersom Rebecca och hennes familjs situation nu hade uppmärksammats så började det strömma in mängder av jobberbjudanden till hennes make – och dessutom erbjöd sig flera privatpersoner att finansiera familjens kommande biobesök.

– Jag är överväldigad av all kärlek och allt stöd. Det här är något som min dotter Ashley och jag aldrig kommer glömma, säger Rebecca Boyd till Daily Mail.

Här kan du se ett videoklipp om händelsen:

Bildkälla utvald bild: Flickr/Youtube

Keysha berättar att hennes döttrar aldrig kommer vara oförskämda igen – så ordentlig disciplin från föräldrarna kan verkligen göra skillnad. Dela gärna vidare om du håller med!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna