Tonåringarna vägrar ta sin smutsiga disk – titta nu på mammans briljanta kontring

Att vara förälder är underbart på många sätt och vis, men en sak är säker: det är inte alltid en dans på rosor.

Det kanske är varmvattnet som tar slut varje morgon, kläder som alltid ligger slängda över hela golvet eller högar av smutsiga tallrikar och glas som aldrig letar sig ner i diskmaskinen – i varje hem finns det situationer då man som förälder bara vill slita sig i håret och skrika rakt ut för att saker och ting tycks gå in genom ena örat och rakt ut genom andra hos barnen.

Nå, i det här hemmet är det slut på den saken – sedan mamman tröttnat en gång för alla och smidit en genial plan för att lösa ett problem som plågat föräldrar i åratal.

Efter att gång på gång ha kommit hem och mötts av oändliga högar smutsig disk tröttnade mamman.

Hon ville inte längre vara någon magisk städfe som tog hand om barnens hushållssysslor för att de var för lata – utan nu ville hon för en gångs skull komma hem till ett rent kök.

Bildkälla: Shutterstock

Hon satte sig därför framför datorn… och författade ett litet meddelande, eller en listig utmaning om ni så vill, som inte skulle kunna undgås.

På lappen skrev hon:

”Dagens WiFi-lösenord kan låsas upp genom att skicka en bild på ett städat kök till mamma.

Fotografiet i fråga MÅSTE innehålla en låda kex på bänken bredvid spisen (för att förhindra återanvändning av gamla bilder).

Tack för att ni deltar.

Må oddsen alltid vara er gynnsamma.

Kärlek, Mamma”.

Bildkälla: Imgur

Huruvida den ”hotfulla” kontringen löste problemet förtäljer inte historien – men klart är att mamman hyllas som en stor hjälte på nätet sedan bilden publicerats på internetforumet Imgur.

Hennes barn kunde ju nu inte längre inte sitta på sina arslen och leka med sina mobiltelefoner och datorer – såvida de inte tog hand om sina hushållssysslor först. Genialt, inte sant?

Tveka inte att dela vidare om du också tycker att mamman gjorde helt rätt som läxade upp barnen en gång för alla!