Tonårsflickan är provrörsbarn – 18 år senare upptäcks bästa vännens hemlighet

Många barn som av någon anledning aldrig träffat sina biologiska föräldrar brukar någon gång i livet vilja träffa de ansvariga för att man blev till.

Oavsett om det rör sig om adoptivbarn eller om en förälder som försvunnit – många får förr eller senare en stark längtan efter att söka upp sina rötter.

Barn som kommit till genom donatorinsemination har också rätt att få veta vem pappan är, när barnet nått en mogen ålder. 

Tonårstjejen Georgia Bond visste att hon var provrörsbarn, det hade hennes mamman avslöjat för några år sedan. Hon visste också att pappan var en spermadonator, men hon visste egentligen ingenting om hennes biologiska far.

Georgias bästa vän, Jack Bowman, kom också till världen när hans mamma använde sig av en donatorinsemination. 

Som bästa vänner brukade de ofta skoja om att deras pappor var spermadonatorer.

Och i början av 2017 blev både Jack och Georgien tillräckligt gamla för att få veta vilka deras pappor var och om de eventuellt hade några syskon. 

Men de var definitivt inte förberedda på sanningen. 

© Facebook / Georgia Bond

Via sociala medier berättade Georgia om den smått overkliga upplevelsen.

Inom några dagar hade hennes och kompisen Jacks berättelse fått stor spridning över hela världen – kanske inte så konstigt med tanke på hemligheten som skulle avslöjas.

Georgia skrev:

Eftersom att vi har varit bästa vänner under i stort sett hela våra liv, har vi alltid skämtat om att vi egentligen nog har haft samma spermadonator. Vi har alltid haft en naturlig bror- och systerrelation.  

© Facebook / Jack Bowman

För några veckor sedan upptäckte vi båda att vi var tillräckligt gamla för att få tillgång till information om våra donatorer och eventuella syskon.

Jack fick först veta att han hade en syster född 1998. Det resulterade i att jag begärde ut mina handlingar, med förhoppningen om att det fanns en liten chans att den där systern faktiskt kunde vara jag.

© Facebook / Jack Bowman

Efter veckor av väntan vid brevlådan, med en känsla av både spänning och fruktan, fick vi idag reda på att vi har samma pappa, vilket betyder att vi verkligen är bror och syster trots allt.

Jag är den lyckligaste personen någonsin just nu. Till alla dem som är i samma situation vill jag säga – begär ut dina uppgifter, det är det bästa jag någonsin gjort. Mirakel kan ske.

© Facebook / Jack Bowman

Visst är det otroligt hur ödet ska spela in ibland? Tänk att de var syskon under hela tiden, utan att veta det!

Även om Jack och Georgia alltid haft en otrolig vänskap, är detta besked något som säkerligen kommer stärkas deras vänskap ytterligare. 

©Facebook / Georgia Bond

Dela gärna vidare denna solskenshistoria med alla du känner på Facebook, så att fler kan få läsa om denna minst sagt speciella berättelse!