Tonårssonen slänger igen dörren – kolla nu in pappans klockrena uppläxning

Alla föräldrar som har haft barn i tonåren vet att det kan vara en ganska stormig period. Försöken att uppfostra barnen och tala om vad de får göra och inte får göra blir plötsligt ignorerade och trotsade – och när hormonerna rusar i kroppen blir husfriden ett minne blott.

Det kan ofta leda till en och annan igensmälld sovrumsdörr.

Så också i det här fallet – men den här gången tröttnade helt enkelt pappan på att dörren fick ta smällen för ännu ett av sonens vredesutbrott. Han bestämde sig därför för att göra slag i saken och lära sin son en läxa…

Titta först på den här bilden. Ser du något som är annorlunda?

Bildkälla: Reddit

Den uppmärksamme kan se att dörren inte längre hänger på de övre gångjärnen – och som du också ser har pojkens ansiktsuttryck snabbt förvandlats från ilska till ånger.

Inte så konstigt kanske, med tanke på hur pappan läxat upp sin son efter att dörren smällts igen en gång för mycket.

Pappan har nämligen plockat fram verktygslådan och varit lite kreativ med sågen…

Bildkälla: Reddit

Så där. Med bara en halv sovrumsdörr lär pojken varken smälla igen den så huset skakar eller ställa till med fler scener över huvud taget – och han får inte heller något privatliv att tala om.

Den klockrena bilden laddades upp av tonåringens bror på internetforumet Reddit, med kommentaren: ”När din bror får sin dörr delad på mitten som straff för att ha slängt igen dörren”.

Vi kan väl gissa att tonåringen skulle vilja vrida tillbaka klockan och undvika sitt utbrott om han vetat vad pappan skulle hitta på…

Dela gärna vidare till dina vänner om du också tycker det var en lustig uppläxning till en trotsig tonåring!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna