Tonårstjejen tror inte sina ögon när hon ser vem som står i vardagsrummet

Saknaden efter en närstående kan vara bland de absolut värsta känslorna – och därför är det inte heller mycket som går upp emot när man väl får chansen att återförenas.

Man har så mycket att prata om, så mycket att ta igen och bara det faktum att man återigen får vara i varandras närhet gör att det lätt blir känslosamt.

Som när tonårstjejen Elizabeth från amerikanska Gilbert, Arizona, plötsligt fick oannonserat besök från sin bror Shane.

Ni förstår, Elizabeth och Shane har stått väldigt nära varandra ända sedan de var små, men för tre år sedan ryckte Shane in i armén och blev stationerad i Italien.

Det långa avståndet var tufft för de båda syskonen som inte kunde ses på flera år – men en dag kom han alltså för att överraska henne.

Det tredje syskonet, John, visste att Shane skulle komma hem och hjälpte honom därför att smyga in i huset medan Elizabeth satt ovetandes och tittade på tv.

Snart såg hon i ögonvrån att någon kom mot henne, men hon antog förmodligen att det bara var någon av de övriga familjemedlemmarna och forsatte därför stirra på tv:n… till dess att Shane gjorde ett utfall mot henne.

Elizabeths reaktion när hon tittar upp och inser att det är hennes saknade bror som står där är bara så underbar – och den här återföreningen visar hur stark kärleken kan vara mellan två syskon.

Så fint!

Dela gärna vidare till någon saknad vän som du skulle vilja återförenas med!