Trebarnsmamman Emma ger sina barn 96 julklappar var: ”De är inte bortskämda”

Trebarnsmamman Emma Tapping, 36, har väckt stor uppmärksamhet bland föräldrar världen över. Hon ger nämligen sina barn väldigt många julklappar. Förra året blev hon känd över hela världen efter att hon publicerat en bild på alla klapparna på sin Facebooksida. Det var så många så att man inte ens kunde se julgranen.

– Jag tror de fick omkring 85 presenter var förra året. I år blir det typ 96, så de har fått lite mer i år, säger hon till Mirror.

Emmas extrema julfirande har väckt både nyfikenhet och hat bland andra föräldrar. Vissa menar att hon skämmer bort sina barn – men Emma slår fast att inget av hennes barn är bortskämda. 

Hatet och alla kommetarer blev så jobbiga så att Emma kollapsade och fick åka till sjukhus på julafton förra året. Trots det väljer hon att köpa ännu fler julklappar i år – och dessutom medverka i en dokumentär på den brittiska tv-kanalen Channel 5. Programmet heter ”Xmas Excess: Parents Splash the Cash”.

– Jag har ju gått från att vara en normal mamma till att vara med i tidningar och tv. Men om du frågar mig om jag skämmer bort mina barn, så är svaret ja – till jul. Annars är de inte bortskämda. De får de saker de behöver, men vi åker inte på utlandsresor, de får inte köpa vad de vill. Allt de vill ha under året får de till jul i stället, säger Emma.

Det enda problem barnen har med alla klappar är att de inte hinner öppna dem. Dottern Ella har till exempel oöppnade klappar från ifjol kvar på rummet.

Här nedan kan du se en intervju med Emma.

Tycker du att man kan ge för mycket julklappar till sina barn? Eller tycker du att Emma gör rätt i att överösa barnen med presenter i jul? Dela gärna artikeln och berätta vad du tycker!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna