Trillingarna blandas ihop hela livet – 27 år senare görs en makeover som får alla att skrika rakt ut

Det är inte många som får känna hur det är att ha en tvilling – och ännu färre som vet hur det är att vara trilling! Det kan nog vara väldigt roligt när folk i ens omgivning blir förvirrade och blandar ihop namn. Snacka om ”tri-dentitetskris”!

De tre syskonen Amy, Laura och Jan hade blivit hopblandade hela livet, och i ett försök att skilja dem åt klädde föräldrarna dem i olika färger när de var små. För några år sedan var de med i tv-programmet Rachael Ray show – och där berättade Jan att hon inte identifierade sig med sitt namn eller personlighet. I stället såg hon sig själv som den ”blåa” systern…

Youtube

Alla goda ting äro tre, heter det ju. Dessa tre systrar förtjänar verkligen att må bra och trivas med sig själva. Men det sistnämnda har varit svårt för trillingarna genom åren, och de har haft problem med att känna sig som unika individer. De har alltid haft exakt samma frisyrer och samma klädsmak. Och de har till och med haft samma typ av smink.

Till och med deras egen pappa har genom åren haft svårt att skilja på systrarna. Men efter 27 år var det så dags att genomgå en makeover som skulle ändra på saker och ting.

Resultatet får alla att skrika rakt ut.

Youtube

För att komma till bukt med detta hyrde tv-programmet in samma stylister som gjort succé med tv-familjen Kardashian. Titta i klippet när Amy går bredvid sin ”före”-bild. Programledaren chockas verkligen.

Dela gärna vidare om du också tyckte det var trevligt att se dessa syskons fina makeover!