Trillingarna håller sig för sig själva, efter lärarens insats vågar de äntligen öppna upp sig

När trillingflickorna Kassidy, Haley och Sierra Yeckes började i Valley High School i Las Vegas, USA var det ingen som trodde att de brydde sig, de talade inte med någon och vände taggarna utåt mot alla som kom i närheten.

De var ofta frånvarande och hade dåliga betyg.

Istället för att strunta i flickorna såg skolan till att ta tag i problemen och hjälpte flickorna in i ett hjälpprogram där de kunde få det stöd och den hjälp de behövde.

Desto mer tiden gick, desto bättre blev betygen, och flickorna vågade tillslut öppna upp sig mer och mer och berätta om deras situation. Ingen kunde tro sina öron när flickorna började berätta om sina liv.

Flickorna var bara tre månader gamla när deras mamma dog. När de började i sexan hamnade deras pappa i fängelse och de fick flytta in hos sin farmor. Eftersom att hon inte trodde på skolan hade flickorna inte börjat skolan. förrän de var åtta år gamla.

När pappan sedan kom ut igen flyttade han med flickorna men kunde lämna dem ensamma veckor i sträck.

Återigen fick flickorna flytta till sina farföräldrar där de blev gravt negligerade. Hela deras uppväxt präglades av hemlöshet, hunger och de hade varken kläder eller någon som kunde skjutsa dem till skolan.

Men efter att de fick hjälp från skolan växte flickorna som människor och lyckades klara alla sina prov, även ta extra kurser och jobba efter skolan.

På flickornas skolavslutning fick de en överraskning som de sent kommer att glömma. FOX5 Surprise Squad kom i hemlighet till deras skolavslutning för att ge dem någonting de aldrig kunnat drömma om.

Ta en titt på videon nedan för att se deras överraskning:

Dela gärna systrarnas fantastiska utveckling med dina vänner på Facebook om du också tycker att läraren som såg till att de fick den hjälp de behöver är en riktig stjärna!