Trillingtjejernas vänskap med sopgubbarna charmar tusentals.

Martha Sugalski är en känd nyhetspresentatör i Florida och mamma till 2-åriga trillingtjejerna Holden, Wilder och Heaton. Enda sedan barnen var små har de haft en alldeles speciell relation till sopgubbarna i området där de bor. De är nämligen bästisar. Historien om trillingtjejerna och sophämtarna har nu spridit sig över hela världen – och jag förstår verkligen varför!

Det hela började när barnen var två månader gamla och deras mamma tog ut dem på promenad i vagnen. Tjejerna blev fascinerade av sopbilen och följde med spänning när sophämtarna Andrew, Rob, och Chad tömde soptunnorna i sin bil.

Bild: Facebook
Bild: Facebook

Nästa gång barnen såg killarna i sopbilen reagerade de likadant, och det dröjde inte länge innan killarna började hälsa på sina små beundrare. Nu blev det tradition att de hälsade på varandra varje tisdag och fredag då det var sophämtning.

Bild: Facebook
Bild: Facebook

Nu har det gått två och ett halvt år sedan de lärde känna varandra och tjejerna är nu bästa vänner med sina sophämtare. Varje dag killarna kommer förbi stannar de vid deras hus och pratar i 10-15 minuter.

Trots att trillingarna bara är två år gamla har de stenkoll på vilka dagar som det är sophämtning i området. De brukar till och med hjälpa till att lasta in soporna i bilen, och bjuder ibland sina vänner på fika.

Bild: Facebook
Bild: Facebook

Mamma Martha brukar posta bilder på döttrarna på sin Facebooksida och tusentals charmas nu av den lite annorlunda vänskapen.

Bild: Facebook
Bild: Facebook

Martha berättar att hennes dotter Holden är extra nära vän med Rob, eftersom de är så lika varandra som personer. Båda är lite tillbakadragna, och trivs i varandras sällskap.

”Hon är alltid den sista som springer ut på uppfarten, men hon går alltid direkt till Rob” säger hon till Buzzfeed.

Bild: Facebook
Bild: Facebook

En av de tre sophämtarna, Andrew Black, är just nu ledig från jobbet på grund av en skada. Men han saknar tjejerna så mycket så han brukar hälsa på dem ändå.

”Jag bara älskar trillingarna. Det känns nästan som de är mina egna. Varje gång jag ser dem blir jag glad”, berättar han.

Bild: Facebook
Bild: Facebook

Vilken härlig vänskap! Jag blir så glad när jag ser bilderna på trillingarna och deras bästisar. Hoppas de fortsätter att vara vänner länge, länge till.

Blev du också berörd av den här fina vänskapen? Dela gärna den här historien med dina vänner så att fler kan läsa!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna