Tummen upp för idrottsstjärnan som gav oförglömligt minne till 2-åringen

Att vara en firad idrottsstjärna går också hand i hand med att vara en förebild för alla de unga pojkar och flickor som drömmer om att en dag gå i samma fotspår och bli berömda.

Det har proffsen i Tennessee Titans greppat till fullo – och deras underbara gest till den 2-årige pojken Eli Boddy gör nu braksuccé på nätet.

2-årige Eli fick nyligen följa med sin pappa och titta på en match med sitt favoritlag Detroit Lions i amerikansk fotboll. Innan matchen stötte Eli på motståndarlaget Tennesse Titans i korridorerna – och hojtade glatt.

Responsen lät inte vänta på sig. De fina idrottsmännen gick fram och gjorde high five med Eli innan den stora stjärnan, Wesley Woodyard, bestämde sig för att ta det hela ett steg längre. Sekunden då han kom fram till Eli så böjde han sig nämligen ner, plockade upp 2-åringen – och gav honom en stor, varm kram!

Men det var inte allt. Efter att ha gjort ett mål under matchen fick en spelare i Tennesse Titans dessutom syn på lille Eli i publiken – och gav honom matchbollen.

Man kan ju undra om inte Eli har fått ett nytt favoritlag efter det här…

Här kan du se det urgulliga videoklippet som just nu sprids över hela världen:

Dela gärna vidare för att hylla idrottsstjärnans fina gest mot pojken som fick ett oförglömligt minne för livet!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna