Tummen upp för lastbilschauffören som räddade pojken från mobbarna

Den unga pojken blev mobbad och slagen av tre jämnåriga vid vägkanten, men ingen ryckte in.

Då fick lastbilschauffören Sean syn på vad som hände och valde att agera direkt.

Nu hyllas han som en hjälte över nätet. 

Den 29-årige lastbilschauffören Sean Swan var ute på vägarna i sin lastbil. Vid en bussstation fick han syn på fyra pojkar, varav den ena som blev omkullknuffad av de andra tre. 

Till en början tyckte han det såg ut som om de skojade med varandra. Men några sekunder senare märkte han att så inte var fallet.

Bildkälla: Facebook/Metro

En av de tre mobbarna höll den ensamma pojken i ett stryptag samtidigt som han fick ta emot flera slag. 

Sean valde att agera snabbt, hoppade ur sin bil och sprang fram för att avstyra bråket. Han puttade bort mobbarna från pojken och skyddade honom bakom sin rygg. 

Bildkälla: Facebook/Metro

Sean tog hand om pojken och hjälpte honom till sin lastbil innan han sedan lämnade uppgifter till polisen som har öppnat upp ett ärende efter händelsen. På internet hyllas han nu som en stor hjälte.

”Han var helt vit i ansiktet och skakade. Det var rätt sak att göra. Jag sa till dem att tre mot en är fel”, säger han till brittiska Metro

Bildkälla: Facebook/Metro

Bråket började innan Sean hann fram men ingen i närheten agerade, någonting han själv var besviken över.

”Min kollega sa att det var tur att de inte hade en kniv, men jag hade gjort det ändå. Jag tänkte att om det här någonsin hände min son när han blir äldre hoppas jag att någon skulle hjälpa honom”, säger han till Metro

Det är lätt att blunda när personer vi inte känner hamnar i bråk men fler borde tänka och agera som Sean, en riktig hjälte!

Dela gärna artiklen för att uppmärksamma Sean och hans heroiska insats!