TV-parets stora bebislycka – nu har de fått sitt 10:e barn: ”Familjen är lycklig”

Familjen Ilmrud, kända från TV4:s program ”Familjen annorlunda” har återigen bebislycka.

I går kväll födde mamma Madeleine familjens 10:e barn.

”Jag är lycklig och familjen är lycklig, skriver Madeleine Ilmrud på Instagram.

Familje Ilmrud har varit med i programmet ”Familjen annorlunda” under tre säsonger. Sedan tidigare har familjen 9 barn, varav 6 av dem som Madeleine fått med maken Mikael, och de har gjort succé bland tittarna med sin fina familj. 

Men i går utökades familjen ytterligare. Via Instagram berättar mamman Madeleine att familjen har fått sitt senaste tillskott i en liten flicka, och deras sjunde gemensamt.

Bildkälla: Skärmdump/TV4

”Det var inte en helt problemfri resa, och just nu är jag i en känslomässig bergochdalbana. MEN jag är lycklig, och familjen är lycklig och nu ska vi landa”, berättar hon via sin Instagram-sida.

Senast i går kväll la Madeleine Ilmrud upp en bild på sin mage med Mikael, där hon skrev att deras ”10 mirakel” är här. 

– Det känns precis som tidigare gånger helt fantastiskt, även om detta inte överhuvudtaget har varit planerat. Jag var färdig efter barn åtta. Men ibland vill livet något annat och jag känner mig som världens rikaste, berättade Madeleine Ilmrud för Expressen i oktober.

Det här gjorde mig så himla glad, stort grattis till Madeleine och Mikael! Dela gärna artikeln med dina vänner för att hylla de här fina människorna!