Tvillingar gifte sig med tvillingar – bor under samma tak och gör allt tillsammans

På utsidan är Doug Malm och hans hustru Jill ett helt vanligt och lyckligt medelålders par, som bor i Ohio. 

Men kliver du in i makarnas hus, där de har bott i 24 år, kommer du märka en rätt udda detalj.

I huset bor det nämligen några dubbelgångare – Dougs bror Phil och hans fru Jena. Men det är faktiskt inte allt… 

Vänta bara tills du ser ett gruppfoto av alla fyra och du kommer förstå varför grannarna inte kan sluta titta på detta par! 

© CCTV

Både Doug och Phil och Jill och Jena är enäggstvillingar.

Tvillingarna fann varandra på ett särskilt ställe i världen, 1991: Vid den årliga tvillingfestivalen i Twinsburg, Ohio. 

De två syskonparen uppskattade varandras sällskap. Även om de levde mer än 32 mil ifrån varandra, inledde de båda paren relation, men det blev mest genom telefonsamtal och brev.

Följande år fick kvartetten en riktig lyckoträff: När Doug vann en kryssning till Karibien på ett lokalt lotteri – för fyra.

Bröderna Doug och Phil frågade de två tvillingsystrarna Jill och Jena om de ville följa med och sedan rullade allt på. 

© CCTV

Bara några månader var förlovningarna ett faktum, Doug friade till Jill och Phil bad om Jenas hand. Den 7 augusti 1993 gifte båda paren hade tillsammans hade de en stor, gemensam fest.

Bröderna bar matchande smoking och efter att ha provat på 53 olika vita klänningar, fann systrarna äntligen två klänningar som var identiska. 

© CCTV

Idag har Doug och Jill en 19-årig dotter, Phil och Jena en 18-årig son. Ungdomarna är tekniskt sett kusiner, men växte som syskon och är väldigt nära.  

Många tvillingar går ju åt olika håll när de växer upp, både vad det gäller karrär, i stil och utseende.

Men Doug, Phil, Jill och Jena är i stort sett samma personer som de var i ungdomen. De klär sig likadant, har samma frisyrer och det är något som förstås leder till en del förvirring. 

© CCTV

Det finns bara 250 gifta tvillingpar över hela världen, skriver Daily Mail

Bröderna Malm är båda pensionerade snickare och nuförtiden njuter de av sin lediga tid med att spela golf och snickra på huset.

Paren har en avslappnad inställning till deras likheter och det händer att det blir lite fel ibland… Ofta med ett gott skratt som följd. 

© CCTV

En dag gick Doug in till sin hustru Jill efter en dålig dag. Hon stod i köket och Doug sökte lite tröst, så han smög han fram till sin fru, lindade armarna runt henne och kysste henne på halsen. 

Det var då Doug insåg att det inte var hans fru som stod där… Trots att de hade varit gifta i flera år gjorde han ett av misstag och råkade kyssa Jills tvillingsyster Jena.

Den unika konstellationen får många utomstående att se ned på familjen. Men Jill säger: ”Det har varit så under många år, vi är vana”. 

Även Phil säger att han bryr sig om vad andra tycker.

”Våra relationer är bra och vi försöker inte pracka på någon annan att leva så här. Det är bara så vi är. Vi kommer inte att ändra på oss, inte försöka”.

© CCTV

Visst kanske det kan tyckas lite annorlunda och konstigt – men alla parter verka ju nöjda och vem är vi att döma dessa par?

Jag tycker det är modigt att de vågar leva ett liv som de tror på och trivs i, kärleken är fin och brukar övervinna det mesta!

Dela gärna denna historia med alla du känner på Facebook, så att fler får chansen att möta denna speciella familj!