Tvillingarnas busstreck i sovrummet får hela nätet att skratta högt

Det finns inte mycket som är bättre än när man efter en lång och stressig dag får lägga sig i en mjuk säng, dra på sig ett varmt och skönt täcke och avnjuta en god natts sömn.

Så har det inte alltid varit. Jag tror de flesta kan räcka upp en hand och intyga att läggdags tvärtemot var bland det absolut värsta som fanns när man var en liten knatte – då ville man ju bara vara uppe längre!

Ett klockrent exempel på det är de tvååriga tvillingarna Andrew och Ryan från amerikanska New York. Efter att ha blivit nattade av mamma och pappa kände de sig helt enkelt inte redo för att sova – och nu får deras busstreck hela nätet att skratta gott.

När föräldrarna Jonathan och Susana Balkin noterade att de två sönerna verkade väldigt tröttna om morgnarna så bestämde de sig för att sätta upp en babymonitor.

Tack vare den fick de snart också sin förklaring: det visade sig nämligen att tvillingarna hade en helt annan uppfattning av ordet ”läggdags”.

Till föräldrarnas stora förvåning hade tvååringarna inte bara lärt sig klättra ur sina spjälsängar, de hade också konstaterat att det var så mycket roligare med kuddkrig och att hoppa i soffan än att sova… och inte ens efter att mamma och pappa hade kommit in och nattat busungarna för en andra gång var det slut på det roliga!

Som tur är bestämde sig föräldrarna för att snabbspola livligheterna och ladda upp på nätet – och där gör pojkarnas busstreck nu stor succé med 54 miljoner visningar i skrivande stund.

Titta på det lustiga klippet här:

Var inte snål nu – dela vidare om du också log åt det härliga klippet!