Tvillingen hyllar sin syster som gått bort i cancer med ett tårdrypande farväl

Alla har inte turen att växa upp med ett syskon, men för oss som har gjort det, är det svårt att föreställa sig ett liv utan dem.

Bröder och systrar är ofta våra bästa vänner och det är en speicell vänskap som inte många andra i din närhet kan mäta sig med. Visst, allt är inte frid och fröjd i alla syskonrelationer – men när det kommer till kritan så finns de oftast där för dig.

Därför finns det knappast ett mer hjärtskärande ögonblick än att förlora ett syskon, särskilt när de dör unga. Det krävs både styrka, mod och stöttning för att bearbeta sorgen när allt bara känns meningslöst.

Många av oss har kanske aldrig befunnit sig i den situationen, men de som orkar sätta ord på hopplösheten beundrar jag av hela mitt hjärta. I bästa fall kan det också hjälpa andra att läka.

Den här kvinnan, som förlorat sin tvillingsyster, skrev ett osjälvisk inlägg som är både fruktansvärt gripande i all sin ärlighet, äkthet och kärlek.

Imgur/chikoshika123

 

En ung kvinna, Sabrina, gick nyligen ut på nätet för att dela med sig av en minst sagt hjärtskärande historia. 

Titeln på inlägget var ”Ett foto av dig för varje år du fick leva” och bestod av 19 vackra bilder på Sabrinas tvillingsyster. 

Under den första bilden i galleriet (bilden ovan) stod det: ”Du dog i morse, den 2 augusti 2016. Du var bara 19 år gammal”. 

Imgur/chikoshika123

Den vackra unga kvinnan på bilderna hette Elizabeth Caitlin Puckett, men föredrog att bara kallas Caitlin.

Enligt Sabrina, som är Caitlin’s tvillingsyster, avled hon efter en lång och hård kamp mot leukemi.

”Du slog tillbaka cancern fyra gånger sedan 2011, men du var också väldigt trött”.

Imgur/chikoshika123

Flickorna växte upp sida vid sida i staden Chattanooga, Tennessee.

I Sabrinas gripande inlägg berättar hon både om sin sorg, men den är också ett farväl. Systern gör en vackert jobb med att lyfta fram allt som gjorde hennes syster så speciell och så älskad.

”Du älskade att sjunga i kören och att skjuta pilbåge. Du ville bli veterinär och älskade djur, innan du blev sjuk”. 

Imgur/chikoshika123

”Du var underbar”, skriver Sabrina under en vacker bild av systrarna på väg till skolbalen.

Systern blev skallig av cellgifterna, men ville ändå klä sig elegant och tog på sig en peruk som hon gillade väldigt mycket. 

”Du älskade din familj och dina vänner. Och du var mycket sötare än vad jag någonsin kommer att vara”. 

Imgur/chikoshika123

Sabrina postade bilder som sträcker sig över hela deras uppväxt, både från glada och mörka stunder.

”Vi var tvillingar, även om många inte trodde det när de såg på oss. Och jag har aldrig trott att jag skulle behöva leva livet utan dig”. 

Imgur/chikoshika123

Caitlins sjukdom innebar att tvillingsystrarna inte kunde ta studenten samtidigt. Alla sjukhusvistelser och behandlingar innebar att Caitlin gick ut ett år senare, 2016. 

Som hennes syster uttrycker det: ”Du tog examen ett helt år efter mig. Men jag hade aldrig sett en hel aula ställa sig upp och applådera, som när du fick ditt examensbevis”.  

Imgur/chikoshika123

Även om det är tungt att läsa Sabrinas smärtsamma hyllning till sin syster, så har jag en känsla av att hon kommer att göra ett bra jobb för att bära sin systers inspirerande ande vidare.  

I själva verket har Sabrina och hennes familj redan börjat organisera sig för att hedra minnet av Caitlin.

GoFundMe

Familjen har startat en insamling för att samla pengar till sjukhuset som vårdade Caitlin och som idag också hjälper andra männiksor med leukemi.

Tillsammans kan vi göra det bästa för att sprida Sabrinas vackra ord vidare – så att Caitlins minne lever kvar för alltid.