Ultraljudet visar att bebisen rör sig – sedan ser mormor det som är fullkomligt omöjligt

Alla som någon gång tittat på ett ultraljud i väntan på en bebis vet att känslorna lätt svämmar över när man får se vad som rör växer i magen. Vad man ser på skärmen triggar ofta igång känslor och reaktioner, så jag förstår att kvinnan i den här videon fick en stor chock när hon fick se det märkligaste ultraljudet någonsin. 

När höggravida Micki skulle på ultraljud tog hon med sig sin mamma Chippy som aldrig sett ett ultraljud tidigare. Vad Chippy inte tänkte på var att hennes systerson Jimmy Kimmel – tv-programledaren, är en skojfrisk person. 

Innan ultraljudet skulle göras hade Jimmy kommit överens med sin kusin Micki att de skulle spela moster ett spratt. Jimmy fick grafikerna på hans jobb att mixtra med ultraljudet, så att det som skulle synas på skärmen skulle få hans moster Chippy att tappa hakan – vilket hon gjorde. 
”Pekar han finger åt oss?”, ropar Chippy när hon ser ultraljudet. Det stannar dock inte där. Efter en stund spårar det ut totalt. Se mosterns underbara reaktion på det magiska sprattet här: