Ung mamma hänger ut sin ex efter hur han betett sig – nu hyllas hon av tusentals

Att skiljas från en partner man har barn tillsammans med är aldrig enkelt, särskilt inte om man inte kan hålla sams. Det finns en anledning till varför det tog slut, och det är tyvärr vanligt att underliggande aggressioner och besvikelse går ut över barnet. Just därför ville unga mamman Jessica Singleton uppmärksamma världen på hur hennes ex beter sig. 

Jessica Singleton och Jon Megason har sonen Pearson tillsammans, och när de gjorde slut bestämde de sig för att deras separation inte skulle påverka deras lilla pojke. Förutom att de visar varandra respekt och håller god ton så träffas de och gör aktiviteter tillsammans för sonens skull. 

Facebook/Jessica Singleton

Då det är mer ovanligt än vanligt att ex umgås så ville Jessica hylla sin föredetta genom att dela med sig av sin tackamhet på sin Facebook, där hon delade denna text: 

Facebook/Jon Megason

”Det här är mitt ex. Det här är mer värdefullt än guld. Det här är en man som inte betalar en enda krona genom staten, eftersom när min son behöver nya kläder, ringer jag bara honom. Det här är en man som köper en hel hög med barnfilmer på Vudu, så att även jag kan titta på dem med min son i mitt eget hem. En man som lämnar av 400-kronors lådan med blöjor så jag inte ska behöva åka till affären.

En som tar emot sin son på tio minuters varsel, oftare än han ska behöva eftersom jag har för mycket att göra eller bara behöver vila. Det här är en man som lyssnar när jag gråter för att jag är stressad. Det här är en man som säger till sin son att inte glömma bort mammas pojkvän när han ska räkna upp sina favoritmänniskor… En man som kommer rusande när vi låste ut oss från huset, eller tillbringar sin kväll med att fixa något åt oss.

Facebook/Jon Megason

Det här är en man som skrev ‘från mamma’ på presenterna han köpte till sonen, eftersom att mamma inte kunde köpa så många. En man som fortfarande är barnvakt till min systers barn så att vår son kan vara med sina kusiner. En som följer mig för att träffa främlingar från Craigslist, för att se till att vi är säkra. Det här är den blöjpaketsbärande, chokladmjölksgörande, osjälviska, beskyddande, generösa och skickliga PAPPAN till min son.

Antalet hinder vi har varit tvungna att övervinna för att komma här är enorma. Det här var inte lätt, det var ett val. Sluta göra ursäkter och slut samman för era barns skull. Jag är den mest envisa människan jag känner, och förlåtelse var lätt för oss tack vare vår son. Och på grund av detta, får jag träffa min son varje dag. Vi välkomnar alltid varandras sällskap.

Ifall jag inte har sagt det på senaste tiden: Jag är tacksam för dig. Viktigast av allt, för den motiverade individ du är och hur du har gett Pierson en fenomenal förebild, trots förutsättningarna du en gång hade. Jag älskar hur mycket kärlek min son alltid får utav dig.”. 

Sedan Jessica publicerade inlägget har hon överrösts av hyllningar, och inlägget har delats tusentals gånger.

Att sätta sina barn först och inte låta gammalt groll stå i vägen är stort ioch nte alla som klarar av. Men Jessica och hennes ex är sanna inspirationer. Dela gärna om du håller med om att barns bästa alltid bör komma först.