Unika tvillingfödseln gjorde bebisarna till fotomodeller — titta på videon så förstår du varför

Hannah och Rachel är två glada bebisar som lever ett lyckligt liv tillsammans med sina syskon och föräldrar i Basingstoke, England. En sak skiljer dem dock från andra familjer — båda föddes med Downs syndrom för 18 månader sedan.

En födsel med enäggstvillingar där båda har Downs syndrom tillhör inte vanligheterna. Enligt experter är det en chans på miljonen att båda drabbas av det sällsynta tillståndet.

Mamma Nardy berättar att hon upplevde graviditeten som hälsosam och normal. Och proverna som togs när hon Hanna och Rachel låg i hennes mage visade inga tecken på det unika.

Så när hennes bebisar fick diagnosen när de var tre veckor gamla kom beskedet som en chock.

Enzo Lattanzio We're so blessed!!! Love my Family ?

Posted by Nardy Mejias on Thursday, 14 June 2018

Tillsammans med pappa Enzo bestämde sig Nardy för att lära sig allt om tillståndet, för att ge barnen ett så rikt liv som möjligt.

Deras tre äldre syskon visar tvillingarna ett barns glada tillvaro — precis som vanliga familjer — och Hannah och Rachel lär sig kommunicera via teckenspråk, engelska, italienska och spanska. Något som hade varit en utmaning för vilken unge som helst.

Blev bebismodeller

Men Hannah och Rachel klagar inte för det. Livet som annorlunda behöver inte vara svårt, vilket bebisarna är två lysande exempel på.

Utöver familjens positiva inställning i situationen har även andra fått upp ögonen för tvillingarna. Nyligen har de nämligen skrivit under sitt första kontrakt med modellagenturen Zebedee Managment.

Titta på videon nedan för att se två väldigt ovanliga tvillingar skratta och skoja som om det inte fanns någon morgondag.

Dela historien med dina vänner på Facebook om du också tycker att alla barn är unika! 

Hanna och Rachel visar världen att alla barn kan vara lika glada om förutsättningarna ges. Dela med dina vänner om du tycker att annorlunda är bra!