Utmattad mamma får parkeringsbot på sjukhuset – då ser hon främlingens meddelande

En småbarnsmamma i Canberra, Australien, hade precis spenderat flera dagar på sjukhuset tillsammans med sin nio veckor gamla son.

Hon var trött och utmattad och det sista som behövdes var fler dåliga nyheter – men när hon trodde att situationen inte kunde bli värre kom nästa bakslag. Ute vid bilen satt nämligen en parkeringsbot fastklämd på vindrutan.

Kanske inte det bästa mottagandet efter flera dagar på sjukhuset – men det var inte heller det enda som satt där och väntade på mamman.

När småbarnsmamman vek upp den förargliga parkeringsboten möttes hon av en överraskning – för där i låg en rosa liten lapp med handskriven text. Någon mystisk främling hade skrivit:

”Hej där,

Jag såg att din bil hade fått en parkeringsbot.

Jag är säker på att vad du än går igenom så är det tufft nog, och därför betalade jag boten åt dig.

Hoppas saker och ting ordnar upp sig!”

Lappen var undertecknad med ”Laura” men fler ledtrådar än så fick inte småbarnsmamman.

Bildkälla: Facebook

I ett inlägg som publicerades på Facebook-sidan Canberra Mums berättar mamman om den fina överraskningen från främlingen Laura.

”Jag hoppas att Laura ser det här och förstår hur mycket jag uppskattar hennes stöd. Tack så mycket”, skriver hon

Huruvida mamman och Laura har kommit i kontakt förtäljer inte historien – men i inlägget, som har delats mer än 15 000 gånger, hyllas främlingen stort för sin insats.

”Vilken underbar kvinna Laura måste vara. Hennes slumpmässiga gest av vänlighet hjälpte den här kvinnan när hon uppenbarligen behövde det. Du är verkligen en ängel Laura” skriver en användare medan en annan skriver ”Vi behöver fler personer som Laura här i världen”

Jag kan inte annat än att hålla med – sånt här behöver vi mer av. Dela gärna vidare för att inspirera andra till att göra som Laura och hjälpa sina medmänniskor här i världen!