Vännernas överraskning till familjen som förlorat sin pappa rör tusentals till tårar.

I fjol förlorade Jenn sin make och deras barn sin pappa. Det hela inträffade hastigt och oväntat. Ett år senare skulle familjen fira jul för första gång i det hemmet. Ett hem som sprudlat av liv, inte minst från deras älskade pappa och make.

En kompis till familjen, Stuart, bestämde sig för att försöka göra något för sina vänner.

”Den här familjen har alltid varit så givmild mot oss, precis som många andra på vår gata. Vi ville se till att deras första jul efter allt som hänt skulle bli något speciellt”, säger Stuart.

Stuart tog hjälp av sin mamma, bror, vänner och frivilliga. Tillsammans gick de ihop för att se till att denna familj skulle få det välkomnade de förtjänade.

Skarmavbild 2015-12-10 kl. 11.05.14

De skottade uppfarten; de köpte presenter; de satte in en vacker julgran; de tände ljus och de fyllde huset med vackra utsmyckningar och juldekorationer.

När Jenn och hennes barn öppnade ytterdörren blåstes de bort av vännernas fantastiska makeover – men det fanns också en annan överraskning förberedd. Jenn har nämligen försökt att spara ihop pengar för att köpa en gravsten till sin makes grav, men inte haft tillräckligt för att kunna genomföra det.

Vänta tills du ser vad Stuart och hans familj gjorde, och ta fram näsdukarna medan du fortfarande kan …

Vänligen DELA dennaa hjärtvärmande överraskning med dina vänner på Facebook och hjälp till sprid kärlek!