Vännernas fina ord om Janne ”Loffe” Carlsson – så minns de honom

Under torsdagsmorgonen kom sorgebeskedet om att skådespelaren och komikern Janne ”Loffe” Carlsson är död. Nyheten har inte bara skakat hans familj, utan många svenska stjärnor som kommit Janne nära under åren. Nu delar de med sig av sina fina hyllningar till den folkkäre skådespelaren. 

”Ledsen i hjärtat blir jag. Mina tankar går till hans dotter Sara. Nu blir det hålligång i himlen.” skriver artisten Patrik Isaksson om sin vän Janne på sin Instagram. Isaksson är bara en av de många svenska kändisar som tog dödsfallet hårt. 
– Det kom som en chock att det gick så fort. För två veckor sedan var han nere på Jazzfestivalen i Ystad och berättade om Monica Zetterlund, säger Janne Schaffer i AB Morgon.

Foto: Owe Sjöblom / TT

Ett annat stort namn som uttalar sig om Jannes död är skådespelaren Lasse Åberg, som jobbade tillsammans med Janne under inspelningen av Repmånad.
– Han var en bra, naturlig skådis och en duktig trummis, säger Lasse Åberg till Expressen.

Även artisten Richard Herrey gick ut med en hyllning till sin saknade vän under torsdagmorgonen: 

Twitter @RichardHerrey

Patrik Isakssons fina ord om vännen Janne: 

Janne ”Loffe” Carlsson blev 80 år gammal. Han kommer inte bara att bli ihågkommen för sina fantastiska skådespelarinsatser, utan också för den varma och roliga person som folk minns honom som. Dela gärna för att hylla Janne ”Loffe” Carlsson för alla leenden han gett oss genom åren.