Vanvårdade systrar visar att vi klarar vad som helst, bara vi stöttar varandra och tror på oss själva.

Den här berättelsen visar hur de som vi älskar mest kan misslyckas med att förvalta förtroendet, men också om hur helt okända människor kan träda fram från skuggorna och resa oss när vi faller. Fyrlingarna Bianca, Madison, Tiffany, och Paris är bara 19 år gamla, men har gått igenom mer än någon ung människa ska behöva göra. Utåt sett hade tjejerna det perfekta livet. De växte upp i det exklusiva Beverly Hills, hade framgångsrika föräldrar och en stor pool i trädgården. Men bakom den glamorösa fasaden var familjen i fritt fall…

Skarmavbild 2016-05-19 kl. 12.37.01

Fyrlingarna Bianca, Madison, Tiffany, och Paris Lucci hade ett perfekt liv, utåt sett. De växte upp i exklusiva Beverly Hills, en liten stad som nästan helt omges av Los Angeles.

Skarmavbild 2016-05-19 kl. 12.35.35

Men allt var inte som det skulle i idyllen. Framför allt var det tjejernas pappa som gjorde livet till ett helvete för tjejerna. Det var inte bara det att han misshandlade flickorna till den grad att en av av tjejerna bröt armen, han lät också sina döttrar svälta.

Skarmavbild 2016-05-19 kl. 12.36.37

Det märkliga var att pappan hela tiden ställde upp för sina söner, de mat och all den kärlek som barn förtjänar. En dag berättade mamman att hon skulle gå ut och köpa presenter till sina barn, men kom aldrig tillbaka. Samma kväll kom polisen till huset för att hämta flickorna. Nu började en ny resa i fyrlingarnas liv-

Skarmavbild 2016-05-19 kl. 13.26.34

Vid den tiden var flickorna 11 år gamla och togs till fosterhem. Men varje gång fyrlingarna börjat komma på fötter och hittat tryggheten hos en ny familj, letade pappan upp dem och förstörde allt igen. Han berättade för fosterföräldrarna hur hemska tjejerna var och försökte övertyga fosterhemsföräldrarna om att skicka hem tjejerna igen, till pappan.

– Vissa av fosterföräldrarna älskar barnen som de tar hand om, men andra bryr sig bara om pengarna som de tjänar, berättar en av systrarna.

Skarmavbild 2016-05-19 kl. 12.39.41

I de mörkaste stunderna fick de också oväntad hjälp från främlingar, som stärkte tjejerna.

Skarmavbild 2016-05-19 kl. 13.27.17

En mattelärare, som märkte hur fyrlingarna alltid gick hungriga, började göra frukost åt dem. Vissa fosterföräldrar behandlade tjejerna som om de vore deras egna barn. Personal på myndigheterna hjälpte till. Tillsammans, och med hjälp av främlingar, fanns de styrka.

– Om jag hade varit ensam vet jag inte vad jag hade gjort. Jag hade inte haft någonting. Mina systrar var mitt stora stöd, berättar en av tjejerna.

Skarmavbild 2016-05-19 kl. 12.40.41

Trots deras svåra uppväxt är det idag fyra väldigt starka 19-åringar som väljer att gå ut och berätta om sin barndom. När de var yngre fick de höra att de aldrig skulle klara av att ta studenten, eftersom de var ovanligt fosterbarn med trasig uppväxt klarade det. Men de klarade det tillsammans.

syrror1

Nu vill fyrlingarna dela sin historia för att visa hur samhället backade upp dem, när deras egna familj svek. Titta gärna på deras känslosamma video nedan:

Dela gärna vidare dessa flickors starka berättelse om du blev glad av att se deras starka band och att det gick bra till slut!